Selena Gomez i kontroverzna manekenka strastvenim poljupcem "zapalile" mreže: "Ja sam uživala"

- Iskreno, to je bio najbolji projekt koji sam ikad radila - priznala je Kara Delevinj

  • 1
Selene Gomez i Kara Delevinj Foto: Tanjug/AP

Pevačica i glumica Selena Gomez i model Kara Delevinj strastvenim poljupcem privukle su ogromnu pažnju u drugoj sezoni serije "Only Murders In The Building".

Koleginice sa seta su drugarice već nekoliko godina, pa im nije bilo teško da pomenutu scenu odrade sa lakoćom.

Kara, koja je izjašnjena kao biseksualna osoba i za koju se nagađa da izlazi sa pevačicom Minke, priznala je da su se ona i bivša Diznijeva zvezda odlično provele na snimanju.

- Iskreno, to je bio najbolji projekat koji sam ikad radila. Jednostavno, nisam želela da se završi. Jako mi se svidelo što mogu da predstavljam queer zajednicu - priznala je manekenka.

Pop zvezda Selena, takođe se oglasila povodom scene koja je zapalila internet, pa priznala da je i ona uživala tokom snimanja.

- Poznajem je toliko godina... Iskreno, to je kao da radite s prijateljem iz detinjstva. Ona je urnebesna, a ja sam uživala - istakla je Selena za Entertainment Tonight.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    2. jul 2022 | 00:32

    Posle gubitka Bibera.......mnogo mi je nje žao,ide nenormalnim putem. A i on ,nije uopšte sretan...........ona njegova ga drži čvrsto ,,u kandžama,,......ali.....ja verujem i dalje da će Selena i Biber biti na kraju ipak definitivno zajedno♥️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA