≫ 

Bila je lepotica, uzor devojkama, a onda su je droga i alkohol totalno promenili: Sad izgleda neprepoznatljivo

Amandu smo zavoleli u mnogim filmovima i serijama, a onda je samo nestala i upala u brojne probleme

  • 0
Amanda Bajns, Amanda Bynes Amanda Bajns; Foto: MediaPunch / BACKGRID / Profimedia

Američka glumica Amanda Bajns (36 ) proslavila se u tinejdžerskim komedijama "Sve što devojka može poželeti", "Ona je najbolja" i "Lak za kosu", a danas je totalno neprepoznatljiva.

Naime, nekadašnju lepotici paparaci su uhvatili u Los Anđelesu kada je na kratko izašla po kafu.

Ona je prošetala u ležarnom izadnju, na sebi je imala farmerke i sivu široku majcu, a mnogi su primetili da na ruci nema verenički prsten, te se mnogi pitaju da li glumica još uvek verena.

Kao i većina dečijih zvezda, i Amanda se borila protiv depresije, imala je nekoliko nervnih slomova, te je jedan period bila zavisna od alkohola i droge, ona je nekoliko puta bila i u bolnici za odvikavanje kao i psihoterapijama pod nadzorom lekara.

Sve je krenulo nizbrdo 2012. godine kada je uhapšena zbog vožnje pod dejstvom opitaja, godinu dana kasnije uhvaćena je i kako puši marihuanu u lobiju zgrade u Nju Jorku gde je živela, a na policajce je s 36. sprata bacila stakleni bong.

Amanda je u tom periodu objavljivala i čudne fotografije, a iste godine je izazvala požar pred kućom ljudi koje nije poznavala, nakon čega je stavljena pod nadzor. Tada je završila na psihijatriji gde je utvrđeno da boluje od bipolarnog poremećaja i shizofrenije.

Od 2020. je verena za partnera Paula Mičaela kojeg je upoznala tokom odvikavanja, a i u njihovoj vezi je bilo burno. Amanda je jednom prilikom zvala policiju jer ga je zatekla dok je vandalizovao kuću svoje majke i gledao filmove za odrasle.

Sada kada je glumica uhvaćena bez vereničkog prstena svi se pitaju da li su još uvek zajedno.

Amanda je poečla da se bavi glumom sa sedam godina, a već sa 13 je vodila svojoj šou. Ona je u nekoliko navrata izjavila da joj je medijska pažnja bila stresna, te da su joj u tome pomogli alkohol i droga.

Glumica je godinama pokušavala da se izvuče tog kruga pakla, a početkom prošle godine to joj je navodno uspelo jer je dobila diplomu za modni dizajn.

U intervju za TMZ rekla je kako bi se vratila glumi jedino ako bi se rešila zavisnosti.

- Rado bih se vratila glumi da se oporavim. Bilo bi sjajno iskustvo nastaviti šou - izjavila je tada.

Kako je Amanda Bajns izgleda pre i kako izgleda sada pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Lidija Vukićević raskopčala košulju: A onda je sklonila kosu sa grudi da se sve vidi!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA