Tom Kruz slavi 60. rođendan, a među zvanicama je i princ Vilijam: Ovo su intrigantni detalji života glumca

Miljenik žena i dalje ostavlja fanove bez daha, pa mu na društvenim mrežama često stižu komentari u vidu pohvala na račun fizičkog izgleda

  • 0
tom kruz top gun maverick premijera Foto: Tanjug/AP

Popularni glumac Tom Kruz napunio je 60 godina, a rođendan će proslaviti u velikom stilu na dve razlićite lokacije, gde će biti pozvane mnoge poznate ličnosti.

Miljenik žena i dalje ostavlja fanove bez daha, pa mu na društvenim mrežama često stižu komentari u vidu pohvala na račun fizičkog izgleda.

Naime, glumac će jednu rođendansku žurku organizovati u Velikoj Britaniji u klubu Soho Farmhause, gde će proslaviti na najbližima svoj divan dan, a kako navode izvori, Tom će potom, privatnim avionom odleteti u SAD kako bi i tamo proslavio rođendan sa prijateljima.

Popis zvanica je eskluzivan, a nema sumnje da će se naći i poznate ličnosti koje su veoma bliske sa glumcem. Neke od njih su David Bekam kao i princ Vilijam.

- Princ i Tom su u veoma dobrim odnosima, tako da je moguće da će i on doći- rekao je izvor.

Podsetimo, Kruz je odrastao u siromaštvu, a njegov san je bio da postane sveštenik, međutim 80-ih godina, sudbina je Tomu stala na put, i on se našao u glumačkim vodama.

Tom je bio oženjen sa glumicom Mimi Rogred, a nakon nje sa Nikol Kidman, sa kojom je usvojio dva deteta. Nakon razvoda, glumac je uplovio u vezu, a kasnije i u brak, sa 16 godina mlađom glumicom Kejt Holms, sa kojom je dobio još jedno dete, ali ni taj brak nije potrajalo, pa je ubrzo došlo do razvoda.

Glumac je veliki sledbenik Sajentološke crkve, koju često propagira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA