≫ 

Kristina Agilera pretrpela nasilje od oca, a zatim i od muža: Uhvatio me je za ruku i tresnuo o pod

U pesmama je često pevala o teškom detinjstvu, a snimila je i dokumentarni film u kojem je otkrila kako je trpela maltretiranje vojnog oficira

  • 0
Kristina Agilera, Christina Aguilera Foto: Profimedia/Brian Friedman

Američka pop pevačica, glumica, tekstopisac i producent, Kristina Agilera uprkos brojnim nedaćama, uspela je da se izbori za visoko mesto na lestvici u svetu stranog šoubiza, a njena životna priča nije nimalo naivna.

Dete je razvedenih roditelja, a tokom svog detinjstva bila je i žrtva porodičnog nasilja.

Živela je kraj oba roditelja do svoje sedme godine, a kad su se oni razveli, s mlađom sestrom Rejčel i majkom preselila se kod bake u Pensilvaniju.

Godinama je ćutala i krila porodične tajne, a kada joj je prekipelo, ona je priznala da je okidač raspada njene porodice bio taj što ih je njen otac kontrolisao, fizički i psihički zlostavljao.

U pesmama je često pevala o teškom detinjstvu, a snimila je i dokumentarni film u kojem je otkrila kako je trpela maltretiranje vojnog oficira. Svoje najranije dane provela je u vojnoj bazi, okružena porodicama u kojima su muškarci tukli svoje supruge, a to je prolazilo potpuno nezapaženo.

- Kad sam bila mala, živeli smo u vojnoj bazi, a porodičnog nasilja bilo je svuda oko mene. Iako bi vojna policija dolazila da interveniše, ništa s ne bi menjalo jer su i njeni pripadnici to isto su radili svojim ženama i deci. Kada govorim o tom periodu života, uvek pokušavam da razumem zašto sam morala da prođem kroz sve to. Sećam se da sam jednom bila malo glasnija, a pošto je tata želeo da spava, uhvatio me je za ruku i tresnuo o pod - rekla je svojevremeno pevačica za strane medije.

Ovde nije bio kraj njenim problemima. Posle oca, prema pisanjima tamošnjih medija, trpela je i nasilje od muža, a u javnost su isplivale i njene fotografije na kojima je bila sva u modricama.

- Znala sam da to moram da okončam. Ne želim da povredim Džordana, i potpuno sam skrhana time što nam se porodica rasturila. Kada ste nesrećni u braku, uvek deca ispaštaju – izjavila je ranije ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA