≫ 

Poznati di džej na meti ozbiljnih optužbi za seksualno uznemiravanje maloletnica: Opisuju ga kao "predatora"

Vestvud se još uek nije oglašavao o konkretnom slučaju, kao ni njegov tim

  • 0
DJ Tim Westwood Foto: Yui Mok / PA Images / Profimedia

Di-džej Tim Vestvud suočava se sa optužbama žene koja tvrdi  da su imali intimne odnose nekoliko puta počev, kada je ona imala samo 14 godina ,odnosno bila maloletna.

Ona kaže da je Vestvud u to vreme imao 30 godina i opisuje ga kao "predatora", prenosi BBC.

Žena je jedna od nekoliko koji su se javili nakon istrage BBC Nevsa i Gardijana, sa tvrdnjama o nedoličnom ponašanju poznatog di-džeja i zlostavljanju koje datiraju od 1990. do 2020. godine.

Vestvud se još uek nije oglašavao o konkretnom slučaju, kao ni njegov tim.

U Velikoj Britaniji je ilegalno imati seks sa 14-godišnjakom, zbog čega bi, ako se tvrdnje javnosti nepoznate žene dokažu kao istinite, Tim mogao da snosi ozbiljne posledice.

Nekoliko žena je u aprilu optužilo bivšeg di-džeja "Radija 1" za predatorsko i neželjeno seksualno ponašanje i dodirivanje, u incidentima između 1992. i 2017. Optužile su ga i za zloupotrebu položaja u muzičkoj industriji.

BBC Nevs i Gardijan istražili su priče 10 žena koje su se javile nakon prvih otkrića. Neke od žena su otkrile da su srele Vestvuda kada su imale manje od 18 godina, te da su seksualne odnose s njim imala još kao maloletnice.

Video: Di-džej Žeks napravio ludu žurku na Sajmu tehnike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA