"Jecala sam i teturala se po podu": Šer tri puta doživela ono što je najveća bol za svaku ženu

Ona je na Tviteru podelila svoje iskustvo i napisala da je doživela tri spontana pobačaja

  • 0
Šer Cher Foto: Profimedia/The Mega Agency/Courtesy of UGG/MEGA

Muzička diva Šer progovorila je o spontanim pobačajima koje je doživela tokom nesrećnog braka sa Sonijem Bonom.

Ona je na Tviteru podelila svoje iskustvo i napisala da je doživela tri spontana pobačaja, a prvi je bio kad je imala 18 godina.

- Bila sam sama u našoj kući. Soni je došao kući, a ja sam jecala i ljuljala se po podu. Kad sam imala drugi spontani, vrištala sam od bolova - napisala je ona.

Kaže da su zbog užasnih bolova lekari odlučili da je hitno prevezu u bolnicu i pravo u operacionu salu.

- Šta bi se dogodilo sa mnom danas - upitala je pevačica, osvrnuvši se na poništavanje presude "Rou protiv Vejda", koja je omogućavala ženama u SAD pravo na abortus.

Nakon što je jedan obožavatelj rekao da nije znao da je Šer imala spontane pobačaje, pevačica je odgovorila da nikad nije ni mislila da će to podeliti s javnošću.

- Majke, sestre, tetke, sestrične, najbolje prijateljice... nijedna žena nije sigurna u Americi. Uskoro niko pri zdravoj pameti neće biti siguran - dodala je.

Šer je kasnije u životu dobila dvoje dece, a prvo dete, sina Čaza Bona, rodila je kad je imala 22 godine. Sa svojim pokojnim bivšim suprugom Gregom Almanom dobila je sina Elajdžaha Blua Almana.

Pevačica je ranije govorila o svojim pobačajima dok je pokušavala da ima dete sa Sonijem, rekavši da je to iskustvo bilo noćna mora, piše Page Six.

- Nakon trećeg puta, to je postala noćna mora. Ljudi bi mi čestitali jer sam trudna, a onda ne bih bila, pa bi rekli: "Tako nam je žao". Pomislila sam: "Bože, ne želim to da čujem više" - ispričala je jednom prilikom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA