≫ 

Džejson Momoa na letu za Havaje delio vodu: Putnici ostali u šoku, a video se širi mrežama

Holivudski glumac oduševio je putnike na jednom letu za Havaje kada je odlučio da preuzme ulogu stjuarda i svima posluži osveženje

  • 0
Džejson Momoa, Jason Momoa Foto: Profimedia/Face to Face

Američki glumac Džejson Momoa, iznenadio je putnike na letu "Havaiian Airlinesa" nakon što se obukao kao stjuard i podelio flaše vode.

Glumac je došao na međunarodni aerodrom u Los Anđelesu sa ćerkom Lolom Jolani (14) i sinom Nakoa-Vulfom (13), pre nego što se pojavio pred putnicima koji su krenuli u Honolulu.

Kabinsko osoblje mu je, na njegov zahtev, dalo kolica sa osveženjem, a glumac je dodatno zadenuo jedan cvet za uho i pojavio se pred šokiranim putnicima.

Na svom Instagram profilu Momoa je objavio video iz aviona, a nije bilo potrebno mnogo vremena da snimak postane apsolutni hit.

- Dobar dan, ja sam Džejson Momoa, želite li izvorsku vodu iz višekratne, aluminijske flašice? - pitao je glumac putnike pre nego što bi im dao flašicu sa vodom.

Kako je objasnio, ideja akcije je bila da osvesti turiste koji dolaze na Havaje o tome kako je ta destinacija dom brojnim životinjskim i biljnim vrstama i da treba dobro da razmisle da li će sa sobom poneti jednokratne plastične boce, kada već imaju mogućnost da koriste aluminijumske flašice koje jednostavno mogu da dopunjuju vodom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA