Imala trojku sa režiserom, pa mu rekla "da": Udala se Rita Ora?

Strani medji su do ovog zaključka došli na osnovu fotografija na kojima oboje nose burme, a navodi se i da je Rita dodala njegovo prezime

  • 4
Taika Vaititi Foto: Tanjug/AP/Scott Garfitt

Pevačica albanskog porekla Rita Ora (31) koja je razbesnela Srbe kada je zahtevala da "Apple" kompanija uvrsti Kosovo na mapu kao nezavisnu državu, navodno je u tajnosti rekla "da" režiseru Taiku Vaititiju (46) na privatnoj ceremoniji. 

Strani medji su do ovog zaključka došli na osnovu fotografija na kojima oboje nose burme, a navodi se i da je Rita dodala njegovo prezime.

Kako su otkrile osobe bliske pevačici, njena želja je bila da venčanje bude tajno.

Rita i Taiki su bili u vezi godinu i po dana, a prvo zajedničko pojavljivanje desilo se na premijeri jednog filma u Los Anđelesu 2021. godine.

Kasnije se pričalo da par voli se*s u troje, a šuškalo se i da im je partnerka bila glumica Tesa Tompson.

Rita je napočetku karijere bila u vezi s bratom Kim Kardašijan, Robom, koji je kako se pisalo, za njom bio lud, a kasnije je priznao da ga je prevarila sa 20 muškaraca.

Rita to nikad nije dematovala, a posle raskida Rob se ugojio 135 kilograma.

Rita je imala i aferu sa sadašnjim izabranikom Rijane, reperom Asapom Rokijem.

Reper je tadašnju devojku varao s Ritom, a aferu je otkrila upravo ona. To je Asapa naljutilo, te ju je izvređao u svojoj pesmi.

I Taika Vaititi je imao niz afera, ali iz braka sa Čelsi Vinstanli ima dve ćerke.

Iako ga mnogi doživljavaju kao divnog porodičnog čoveka, nije tajna da obožava nastrane s*ksualne igrice i da ih rado primenjuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA