En Hek pod istragom zbog rizične vožnje: Sumnja se da je bila pod uticajem alkohola i droge

Ovaj novi razvoj događaja došao je u ponedeljak kada je policiji naređeno da testira glumičinu krv da vidi da li je bila pod dejstvom droge i/ili alkohola u vreme nesreće.

  • 0
En Hek Foto: Profimedia

Glumica En Hek (53) navodno je pod istragom zbog krivičnog dela vožnje pod dejstvom alkohola ili droge nakon što je u petak svojim Mini Cooperom udarila u kuću u Los Anđelesu.

Nakon što je žena prijavila da je povređena i da joj je potrebna medicinska pomoć, policija Los Anđelesa je istragu prebacila na krivičnu istragu.

Ovaj novi razvoj događaja došao je u ponedeljak kada je policiji naređeno da testira glumičinu krv da vidi da li je bila pod dejstvom droge i/ili alkohola u vreme nesreće.

Policija veruje da je Hek bila pod uticajem neke vrste opijata kada je udarila automobilom u dve različite zgrade pre nego što se njen automobil zapalio, pri čemu je zadobila teške opekotine.

Jutros smo dobili informaciju da je poternica pribavljena istog dana kada i saobraćajna nezgoda, 5. avgusta. Nalog je bio za vađenje krvi, a uviđaj je u toku dok ne stignu rezultati testa. Ukoliko se utvrdi da je pod dejstvom opijata, mogla bi biti podneta prekršajna prijava da je pod dejstvom alkohola pobegla sa mesta udesa. Do sada nije bilo hapšenja - rekli su za Stranicu šest iz Policijske uprave Los Anđelesa.

Video: Džon Malkovič izveo predstavu na Feliks Romulijani: Više od hiljadu posetilaca gledalo komad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA