Šakirin bivši je u emotivnoj vezi sa 12 godina mlađom studentkinjom?

Studentkinja je fudbalera upoznala dok je radila na događajima u njegovoj producentskoj kući Kosmos

  • 1
Đerar Pike, Šakira

Foto: Instagram.com/shakira

Fubaler Žerar Pike navodno je nakon raskida sa Šakirom brzo našao novu ljubav te je trenutno u vezi s 12 godina mlađom studentkinjom Klarom Marti, prenose strani mediji.

Naime, 23-godišnja Klara radi za Pikea, a izvori bliski paru kažu da se viđaju već neko vreme, premda nije poznato je li njihova romansa počela pre ili nakon razlaza s pevačicom.

Studentkinja je fudbalera upoznala dok je radila na događajima u njegovoj producentskoj kući Kosmos.

- Ćutali su o svojoj vezi, ali svi oko njih znaju što se događa. Ljudi su im pomagali da romansa ostane tajna i izbrisali su Klarine profile na društvenim mrežama kako niko ne bi mogao da pronađe njene slike - tvrdi izvor.

- Samo zbog toga Žerarovi prijatelji misle da je on zapravo prilično ozbiljan u vezi s njom - rekao je izvor blizak Klari.

Podsetimo, vest o prekidu Pikea i Šakire, koji zajedno imaju dva sina, objavljena je u junu. Fudbaler je pevačicu navodno prevario sa zagonetnom plavušom, a ona preko toga nije mogla da pređe.

Video: Šakira pokazala još jedan talenat: Popularna pevačica kao skejterka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA