Glumica se pokajala zbog nagih scena koje je snimala s 19 godina: "Nisam želela nikoga da naljutim"

Amanda je započela karijeru u sapunicama pojavljujući se u "As The World Turns" i "All My Children" početkom 2000-ih, a proslavila se 2004. godine filmom "Mean Girls"

  • 0
Amanda Sajfred, Amanda Seyfried

Foto: Tanjug/AP

Holivudska glumica Amanda Sajferd otkrila je da joj je sada žao što se na početku karijere nije odbranila od pritiska da se skine pred kamerama.

Naime, kako je istakla u jednom od intervjuua, sada i te kako žali zbog nagih scena koje je snimala sa samo 19 godina.

- Imam 19 godina, hodam okolo bez donjeg veša. Kako sam dopustila da se to dogodi? Znam zašto. Imala sam 19 godina i nisam želela nikoga da naljutim i samo sam htela da zadržim svoj posao - kazala je Amanda u razgovoru za Porter.

Amanda je započela karijeru u sapunicama pojavljujući se u "As The World Turns" i "All My Children" početkom 2000-ih, a proslavila se 2004. godine filmom "Mean Girls", nakon kojeg joj je karijera naglo procvetala.

Glumica ima petogodišnju ćerku Ninu i dvogodišnjega sina Tomasa sa suprugom Tomasom Sadoskim, za kog se udala u martu 2017. godine, a vrlo aktivna je na društvenim mrežama gde deli brojne porodične fotografije i trenutke iz privatnog života.

Video: Sofija Vergara ga zajahala u bazenu, pa spala s njega: Deluje nespretno a opet vrišti od provokacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA