Glumica koju Srbi obožavaju otkrila da ju je silovao otac: Pokušala sam da se ubijem, majka je znala

Glumicu je užasnulo što je njen otac tražio starateljstvo nad njenom mlađom sestrom, čemu se ona opravdano protivi

  • 0

Tursku glumicu Melisu Dongel silovao je otac kada je bila tinejdžerka, a detalje jezivog zlostavljanja je javno otkrila.

Melisa Dongel ima 22 godine, a već je jedna od najpopularnijih turskih glumica.

Jedna je od glavnih zvezda turske hit serije "Miriše na ljubav", čiji je originalni naziv "Pokucaj na moja vrata", a glumila je i u sapunici "Elif", koja je svojevremeno bila popularna i u Srbiji. Međutim, iza osmeha ove talentovane i obožavane glumice krije se užasna priča koja slama srca, piše Story.hr.

Melisa je prošle godine progovorila o stravičnom nasilju koje je trpela od strane svog oca. Kada je imala 15 godina, on ju je silovao, a nakon napada se obratila za pomoć svojoj majci.

Ona joj nije verovala, naprotiv. Zamolila je Melisu da o tome više nikada ne kaže ni reči, niti da spominje bilo kome. Glumica zbog seksualnog zlostavljanja svog oca danas ide na terapije kako bi se nekako nosila s traumom koju je proživela.

U jednom trenutku odlučila je javno da iznese šta je proživljavala jer želi da zaštiti svoju mlađu sestru. Kada je progovorila o tome, njen otac je bio u zatvoru, dok se njena majka preselila u Rusiju i poslala mlađu ćerku kod Melise u Istanbul. Glumicu je užasnulo što je njen otac tražio starateljstvo nad njenom mlađom sestrom, čemu se ona opravdano protivi.

Melisa je svojevremeno istakla da ju je umorila psihološka destrukcija kojoj je bila puno puta izložena na sudu.

- Ne mogu ponovo da proživljavam svoje detinjstvo - rekla je.

Njen otac je tvrdio da je iznela lažne optužbe protiv njega jer nije hteo da joj dopusti da se bavi glumom.

- Nisam želeo da ode. Postojale su promene u njenom ponašanju pre nego što je potpisala za filmsku agenciju. Ne mogu da razumem zašto je iznela te optužbe protiv mene. Ja sam otac koji voli svoju ćerku - ispričao je za turske medije.

Melisa je rekla da je majci otkrila šta joj se događa i da joj nije verovala.

Objasnila je kako je bila izvor novca za svog oca.

- Stalno sam radila da ne bih bila kod kuće. Nisam imala detinjstvo. Rekla sam svojim prijateljima za zlostavljanje kojem sam bila izložena, ne samo svojoj majci. Bila sam izložena prvom seksualnom zlostavljanju u srednjoj školi - ispričala je Dongel.

Rekla je kako ranije nije mogla da kaže šta se događalo.

- Nisam mogla da ispričam jer mi je otac konstantno pretio da će doći kraj mojoj glumačkoj karijeri i da mi neće dati da idem u školu. Čak sam pokušala da se ubijem. Ne sećam se koliko puta sam bila hospitalizovana. Onda sam to zažalila i upitala se: 'Zašto to radim sebi?' No nisam mogla da pomognem sebi - rekla je glumica.

Nakon što je Melisa javno iznela svoju bolnu ispovest, podršku su joj pružile brojne slavne ličnosti, uključujući i kolege iz serije "Pokucaj na moja vrata", koja ju je i proslavila.

Inače, Dongel je rođena 18. septembra 1999. godine u Istanbulu u tursko-ruskoj porodici. Završila je tamošnju umetničku akademiju, a karijeru je započela u seriji "Elif" još kao tinejdžerka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA