Bivša supruga Majkla Džeksona krivi sebe za smrt kralja popa: Mogla sam nešto da uradim

Rou smatra da je mogla da ga spreči u prekomernom uzimanju lekova protiv bolova

  • 0
Majkl Džekson,  Debi Rou, Michael Jackson, Debbie Rowe Foto: NIJO / Backgrid UK / Profimedia

Smrt legendarnog Majkla Džeksona i dalje intrigira javnost. U američkom dokumentarcu „TMZ istražuje: Ko je zaista ubio Majkla Džeksona“, Debi Rou, njegova bivša supruga kroz suze govori da sebe delimično krivi zbog smrti kralja popa.

Naime, ona kaže da je trebalo da preduzme nešto kada je videla da se pevač navukao na lekove protiv bolova.

- Delimično sam kriva. Trebalo je da nešto uradim, a nisam. Puno je ljudi koji su umrli od zavisnosti i ja sam na neki način bila deo toga - rekla je ona.

Poznato je da je Džekson umro od srčanog zastoja u junu 2009, a u telu je imao dovoljnu količinu snažnog sedativa Propofola da usmrti nosoroga, rekao je bivši mrtvozornik, LAPD-a Ed Vinter, u dokumentarcu.

Rou je i tokom gostovanja u emisiji "Fox TV" priznala da oseća krivicu zbog Džeksonove smrti.

- Bila sam zapravo loša kao Klajn i jako mi je žao što sam učestvovala u tome - kazala je ona, ne želeći konkretno da priča o Džeksonu, već je svoju pažnju usmerila na Klajna, takođe poznatog kao oca botoksa.

Inače, Rou se udala za Džeksona 1996. i bila je surogat majka dece Prinsa i Paris. Bila je asistentkinja vrhunskog dermatologa Arnolda Klajna, koji je preminuo 2015, a koji je Džeksonu i drugim slavnima delio jake lekove protiv bolova.

Video: Holivudske zvezde: Istina o Tesli oduzima dah

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA