Ben Aflek na dan venčanja napisao emotivan govor na 12 strana: Njegov prijatelj se rasplakao

Prema rečima Aflekovog prijatelja, Kevina Smita, sve je ličilo na bajku

  • 0
Ben Affleck Jennifer Lopez Ben Aflek Dženifer Lopez venčanje

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek izgovorili su sudbonosno "da" 16. jula, a potom napravili veliko svadbeno slavlje kom su prisustvovali najuži članovi porodice, brojni prijatelji i saradnici.

Mladenci su posle svadbe otišli na medeni mesec, a nedeljama kasnije isplivavaju anegdote sa njihovog venčanja.

Prema rečima Aflekovog prijatelja, Kevina Smita, sve je ličilo na bajku, a Ben je svojoj supruzi posvetio emotivni govor, ispisan na čak 12 strana, zbog kog su ga obuzele emocije, pa je pustio i suzu.

- Čak bi i robot bez srca otišao s te ceremonije govoreći: "O moj Bože, prava ljubav se može dogoditi!". Bio je to pravi kraj iz bajke. A Dženifer Lopez ima besprekoran ukus. Sve je izgledalo fantastično. Ona je izgledala fantastično. Svi su izgledali fantastično - otkrio je glumac, reditelj i producent Kevin Smit gostujući u talk-šouu "The View".

Rekao je i da mu je jedna od najdražih stvari kod Afleka to što je on "sam svoj najveći obožavatelj".

- Bio sam srećan zbog njih. Oni to zaslužuju - rekao je ozbiljnim tonom i otkrio da je tokom cele ceremonije "cmizdrio".

Podsetimo, Lopezova i Aflek su napravili svadbeno slavlje u Džorždiji, 20. avgusta, mesec dana nakon iznenadnog venčanja u Las Vegasu, a mlada je uzela muževljevo prezime.

Svečanoj ceremoniji venčanja prisustvovala su i dea iz njihovih prethodnih brakova, a glumica je do oltara prošetala uz pesmu "The Things We‘ve Handed Down".

- Dvadeset godina između tih mladenačkih snova i sveta odraslih ljubavi i porodice koji smo oboje prihvatili tog dana, donelo je ovom braku više nego što je iko od nas ikada mogao zamisliti - rekla je Lopez o svečanom trenutku kada su jedno drugome izgovorili sudbnosno "da".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA