Metju Mekonahi žrtva zlostavljanja: "U mladosti sam dva puta bio prisiljen na odnos"

U intervjuu za podkast Amande de Kadenet "The Conversation: About the Men", jedan od najpopularnijih glumaca je  otkrio nešto što je iznenadilo njegove fanove

  • 0
Metju Mekonahi, Metju Mekonahi; Foto: Shutterstock

Holivudski glumac Metju Mekonahi (52) otkrio je detalje o svojoj prošlosti i rekao da je bio seksualno ucenjivan. 

U intervjuu za podkast Amande de Kadenet "The Conversation: About the Men", jedan od najpopularnijih glumaca je  otkrio nešto što je iznenadilo njegove fanove. 

Metju je ispričao kako su ga njegovi roditelji naučili da u određenjim situacijama bude pun poštovanja i šta znači pristanak.

- Otac mi je rekao: "ako ikada osetiš da devojka okleva, prestani" - ispričao je on i dodao da mu je otac čak rekao da "će možda i sam osetiti da devojka okleva i da onda treba stati, čak i ako mu partnerka govori da nastavi, da je ipak bolje stati i pričekati sledeći put".

- Bio je u pravu, doveo sam se do određenih situacija i znao sam kad treba stati - rekao je.

Metju je priznao da je sa 15 godina bio "ucenjen na s*ks" i da mu je, zahvaljujući razgovorima s tatom, bilo jasno šta je zdrav seksualni odnos, a šta nije, te je odmah bio svestan da to što mu se događa, nije u redu. Dodaje da se uprkos tome, nikad nije osećao kao žrtva.

On kaže da je nakon toga želeo da bude u zdravim vezama i da bude s devojkama koje su mu se sviđale.

- Ali sam polako učio kako biti intiman i bilo je lepo, ali i nespretno. Kasnije nije bilo ružno kao u početku - ispričao je Metju.

Otkrio je i da je sa 18 godina doživeo zlostavljanje. Bio je onesvešćen na zadnjem delu kombija, a šta se tačno dogodilo, nije želeo da kaže.

Uprkos traumama, glumac nikad nije išao na terapiju, već kaže da su mu mnogi bliski ljudi pomogli da nastavi nakon tih ružnih događaja. Među njima i supruga Kamila Alves.

Video: Za njim žene uzdišu iako je na pragu 7 decenije: Bred Pit oborio s nogu na premijeri u Berlinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA