Otkriveno zašto je mlada voditeljka počinila samoubistvo: Poslednje reči uputila je dečku, pa povukla obarač

Nina je sebi oduzela život upravo zbog turbulentnog odnosa s tada već bivšim, deset godina starijim izabranikom Kajlom Hasom

  • 1

Voditeljka Nina Pećolk krajem avgusta izvršila je samoubistvo u 27. godini, a njeno beživotno telo pronađeno je u domu u Vausau, i tek sada su isplivali potencijalni razlozi za ovaj stravičan čin.

Kako prenose strani mediji, Nina je sebi oduzela život upravo zbog turbulentnog odnosa s tada već bivšim, deset godina starijim izabranikom Kajlom Hasom, sa kojim je nekoliko nedelja pre tragičnog događaja kupila kuću u kojoj se i ubila.

Trebalo je da se venčanju, međutim, on je sve otkazao dva meseca pred svadbu, što je mladu voditeljku "ubilo".

Osim toga i ranije su se svađali, a najviše zbog njegovog problema sa alkoholom, te sklonosti prevarama, a sve je kulminiralo kada je Nina pronašla u njihovoj novoj kući donji veš druge žene.

Samo 90 minuta pre samoubistva, voditeljka je kupila pištolj kojim je to i učinila. Sada je otkriveno i da je pre nego što je povukla okidač, svom bivšem vereniku koji je u tom trenutku bio u kolima sa svojom decom iz prvog braka poslala poruku:

- Volim te, Kajle. Uvek sam i uvek ću te voleti uprkos tome koliko si me uništio, uvek sam imala nadu. Jako mi je žao što ti ovo radim, ali ne mogu više da izdržim ovu bol - napisala je Nina u poruci.

Kajl je odmah pozvao policiju koja je ubrzo stigla u njihovu kuću, ali je nažalost bilo kasno. Nina je veče pre nego što se ubila poslala i poruku sestri.

- Rekao mi je da me mrzi i da će se osećati kao milion dolara kada odem iz njegovog života - poručila je Nina sestri tada i dodala da je "slomljena".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    30. septembar 2022 | 21:32

    Na zalost i ovo se desava u 21.vijeku da se partneri ne mire sa činjenicom.da su ostavljeni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA