Glumica otkrila kroz kakav je pakao prošla sa Kličkom: Odveo je našu ćerku u Ukrajinu i nije hteo da je vrati

Borila se sa zavisnošću, nije želela da je ćerka takvu gleda, ali nije očekivala da će njen bivši muž uraditi tako zlobnu stvar

  • 1
Hayden Panettiere  Wladimir Klitschko Foto: Profimedia/Shutterstock Editorial/photofab/jaworski

Glumica Hejden Panetijer dugo je bila odsutna iz javnosti, a povukla se na vrhuncu slave, a razlog za to je bila zavisnost od alkohola i droge.

Zbog svega što se dešavalo, ona je ispričala da je bila saglasna sa tim da njena ćerka živi sa ocem, Vladimirom Kličkom.

Sve se dešavalo 2018. godine, usred njene borbe sa alkoholom i lekovima. Kaja, njena ćerka, otišla je u Ukrajinu da živi kod oca, bokserskog šampiona Vladimira Klička, od kog se glumica rastala te godine.

- Imala je skoro tri godine i to nije bila u potpunosti moja odluka. Zapravo, nisam ni znala da se to događa dok ona već nije bila tamo - rekla je Hejden jednom prilikom.

Upitana da objasni o čemu je reč, s obzirom na to da su svi mislili da je sa Kličkom sklopila dogovor o starateljstvu, Hejden je otkrila da on nije planirao nikada da vrati njenu ćerku.

- Htela sam da radim na sebi i da ozdravim, a kada mi bude bolje, stvari će se promeniti i ona će se meni vratiti, a ja ću moći da provodim vreme sa njom. Ali to se nije dogodilo - kaže Hejden.

Ona je ispričala da je mislila da će njena ćerka otići kod oca samo u posetu jer je sve vreme živela na relaciji Nešvil - Ukrajina. No, čim je otišla u Ukrajinu, Kličko je rekao da želi puno starateljstvo nad ćerkom, što je za glumicu bio šok.

- Bilo je vrlo uznemirujuće potpisati papire da mu se da puno starateljstvo. To je bilo nešto najteže što sam morala da uradim. U zemlji u kojoj je njen ujak gradonačelnik i oni su tamo ikone, to je zemlja u kojoj dominiraju muškarci, nisam mogla mnogo da učini - požalila se glumica i ispričala da joj je bilo teško što je odvojena od ćerke:

- Sećam se da me je njen otac nazvao i rekao: 'Kaja ide okolo i ispituje druge žene može li ih zvati mama'. Izgubila sam dah, srce mi je stalo. Smejao se, mislio je da je to smešno, ali meni je bilo užasno. Nije shvatao - kaže Hejden koja smatra da je taj potez njene ćerke bio 'traumatična reakcija' na razdvajanje od majke.

Video: Udarao je glavu moje ćerke o pločice, onesvestila se: Mama prebijene Sare plakala u emisiji uživo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA