≫ 

Pogledajte kako je Riki Martin izgledao sa 16 godina: Pevač je uvek važio za šmekera

Ova fotografija je nastala pre više od tri decenije

  • 8
Ricky Martin, Riki Martin

Foto: Tanjug/AP, Printskrin: Instagram/ricky_martin

Pop zvezda Riki Martin san je svake žene, bez obzira na to što se on izjasnio da voli isti pol.

Na društvenim mrežama koje su nepresušan izvor nikad viđenih fotografija svetski poznatih faca, pojavila se i Rikijeva fotka iz mlađih dana.

Naime, jedna fan stranica koja prati Rikijev rad, objavila je pevačevu fotografiju kada je imao samo 16 godina, a Martinu se ona i te kako dopala te ju je repostovao uz veoma zanimljiv opis.

- Kad sam imao 16 godina. Radio sam kao lud - napisao je on uz fotografiju. I tada je imao "opaku" frizuru, uredno sređene obrve i pogled zavodnika.

Podsetimo, Riki Martin se našao u žiži javnosti, pošto ga je nećak optužio za seksualno nasilje, zbog čega je pevač podneo kontra tužbu.

Advokati Rikija Martina kažu da je njegov nećak pokušao da ga opljačka i pokvari mu imidž lažnim tvrdnjama o seksualnom napadu, a podnesak sudu je podnet nekoliko nedelja nakon što je Sančez bio prinuđen da povuče svoju tužbu za seksualni napad protiv Martina. Tad je sudija odbacio privremenu zabranu prilaska Sančezu od strane pevača planetarnog hita "Livin' La Vida Loca".

Video: Preslatki su! Riki Martin sa sinom na crvenom tepihu

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA