Tetovirani komičar je "otrov" za holivudske lepotice: Nikom nije jasno zašto, ali samo piše recke

Žgoljavi, tetovirani, ružnjikavi komičar i glumac, sušta suprotnost nekadašnjim najvećim frajerima

  • 2

Nekada su najveći zavodnici bili ozbiljni frajeri, markantni muškarci, s prelepim crtama lica, izvajanim telom i najlepše žene su padale na njih. Holivud je ludeo za Stivom Mekvinom, Polom Njumenom, Džekom Nikolsonom, kasnije su to bili Bred Pit, Džordž Kluni, Džoni Dep, Leonardo Dikaprio. Međutim, više nije tako.

A sada? Sada je najveći srcelomac i neodoljivi muškarac u Holivudu niko drugi do Pit Dejvidson. Žgoljavi, tetovirani, ružnjikavi komičar i glumac, na čiji su šarm pale neke od najlepših žena današnjice.

Poslednja u nizu, kako bar pišu američki mediji, je, možda trenutno najlepša i najatraktivnija žena sveta, Emili Ratajkovski koja je pre izvesnog vremena okončala svoj brak Sebastijanom Ber-Meklardom.

Emily Ratajkowski Emili Ratajkovski Foto: Profimedia/Clint Brewer Photography/A.I.M/BACKGRID

I jasno, većem delu svetske javnosti, i dalje nije jasno kako i na koji način je Dejvidson uspeo da zavede i nju, ali i brojne druge lepotice za kojima uzdišu muškarci iz celog sveta.

Evo liste samo onih sa kojima je on zvanično bio u vezi, što ga je učinilo najvećim ženskarošom današnjice.

KARLI AKVILINO

Na početku njihovih komičarskih karijera, Dejvidson je uplovio u odnos sa zvezdom serijala "Ženski kod". I dok on taj odnos nije shvatao uopšte ozbiljno i kao tek jednu usputnu vezu, to se ne bi reklo za nju.

Akvilino je putem svoje objave na Instagramu kada je čula da se Pit Dejvidson u jednom trenutku verio sa Arijanom Grande pokazala da ga nije prebolela, iako je prošlo nekoliko godina od njihovog razvoda.

KEZI DEJVID

Kezi Dejvid Printskrin: INSTAGRAM/CAZZIEDAVID

Prvu dužu i ozbiljniju vezu s kojom je javnost bila upoznata, zvezda serijala "Saturday Night Live", imala je sa ćerkom kolege komičara Lerija Dejvida.

Dve godine je trajala njihova veza, a raskid se dogodio zbog treće osobe, jer je Dejvidson već počeo da se viđa sa svojom narednom devojkom.

ARIJANA GRANDE

Samo dan nakon što je okončao svoju vezu sa Kezi, kako je ona ispričala, javnost je saznala da je Njujorčanin u vezi sa pevačicom i Diznijevom zvezdom Arijanom Grande.

Bilo je to u maju 2018. godine, a samo nekoliko nedelja kasnije je par objavio da su se verili i on je jednu tetovažu na vratu posvetio upravo Arijani. Ipak, potrajali su svega pet meseci, i u oktobru iste godine objavili su da nisu više zajedno.

Video: E to je loš raskid: Arijana Grande htela da pomogne bivšem, on joj zabranio da mu priđe

KEJT BEKINSEJL

Međutim, Dejvidson nije gubio vreme, samo je ovog puta rešio da promeni tip žena koje će osvajati i prebacio je svoj fokus na starije, takozvane MILF. Ali ne samo starije, već i daleko poznatije. I prva koja je "popustila" pod uticajem njegovog flertovanja i šarma bila je zvezda serijala filmova "Podzemlje" i "Van Helsing" Kejt Bekinsejl.

Poznata i kao "kuguarka" (žena koja voli mlađe muškarce, prim. aut.) uprkos tome što je starija od Pita 20 godina i što je on jedva 3 godine stariji od njene ćerke, Bekinsejlova je javno razmenjivala nežnosti s njim, ponekad čak i na granici ukusa.

Ali u jednom trenutku je rešila da to okonča. Navodno objašnjenje je bilo što nije mogla da navikne na toliku pažnju koju su njih dvoje zajedno dobijali kad god bi se pojavili u javnosti upravo zbog razlike u godinama.

Video: Ona uživa u vezama sa mlađima posle razvoda

MARGARET KVEJLI

Dejvidson je krajem leta ušao u šemu sa glumicom Margaret Kvejli koju svi znaju ponajviše kao ćerku legendarne glumice Endi Mekdauel.

Međutim, za njega je to bila samo letnja avantura, jer počeli su vezu u avgustu, ali tek što je lišće počelo da opada s grana oni raskinuli.

Filmski festival u Veneciji Foto: Tanjug/AP

KAJA GERBER

Momak sa Steten Ajlanda je u međuvremenu razvio fetiš i prema ćerkama slavnih roditelja, pa je tako posle Kvejlijeve u njegovo naručje pala ćerka čuvenog fotomodela Sindi Kraford - Kaja Gerber.

Sindi Kraford, Cindy Crawford Foto: NEMO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I sama manekenka i model, trenutno možda i najtraženija, uživala je u njihovom razmenjivanju nežnosti na plažama Majamija, uprkos protivljenju njenih roditelja ovoj vezi. Ni majka Sindi, ni otac Rendi Gerber nisu bili oduševljeni što je njihova ćerka u vezi s momkom koji iza sebe već ima titulu ženskaroša, ali i mentalnih problema, kao i sa korišćenjem zabranjenih supstanci.

Nadali su se brzom raskidu i želja im se ostvarila, pošto je Pit raskinuo sa njihovom ćerkom i prijavio se na odvikavanje.

Pete Davidson, Kaja Gerber, Kaia Gerber Foto: Profimedia

FIBI DAJNEVOR

U međuvremenu serija "Bridžerton" je doživela bum i postala hit, a jedna od zvezda serije, Fibi Dajnevor, postala je mega popularna i odmah je zapala za oko komičaru.

Zbog nje je otputovao u Englesku, iako se šuškalo da je ne shvata ozbiljno, ubrzo je potvrdio da su zajedno i počeli su da se pojavljuju zajedno, pa su tako viđeni i tokom Vimbldona u loži.

Rok trajanja veze im je bio samo pet meseci, jer geografska udaljenost je učinila svoje.

Met Gala Foto: Tanjug/AP

KIM KARDAŠIJAN

I onda je pre godinu dana počela veza koja je izazivala najveću pažnju u javnosti, jer je Dejvidson ni manje ni više smuvao najveću rijaliti zvezdu i najpoznatiju starletu na svetu, sveže razvedenu Kim Kardašijan.

Ponovo je uspeo da zavede dosta stariju ženu od sebe, ali razlika od 13 godina nije smetala ni Kim, ni njemu.

Kim Kardašijan, Pit Dejvidson Foto: Tanjug/AP

Počelo je poljupcem u okviru skeča kada je ona gostovala u njegovom šou "Saturday Night Live" i ubrzo su počela šuškanja, da bi ih na kraju paparaci snimili dva puta na tajnim sastancima u Njujorku u svega nekoliko dana.

Nisu imali kud i potvrdili su vezu, što je izludelo Kardašijankinog bivšeg muža Kanje Vesta. Reper i muzičar je javno pretio Dejvidsonu, prozivao i njega i nju, a Pit je bez problema odgovarao na isti način i provocirao Kanjea, posebno kad je objavio zajedničku sliku iz kreveta s Kim.

Zvanično su bili zajedno od novembra 2021. do avgusta 2022. Raskid je usledio zbog pretrpanog rasporeda i poslovnih obaveza zbog kojih nisu mogli da održe vezu, makar su tako saopštili javnosti.

Video: Kim Kardašijan se ne odvaja od mlađeg dečka: Usnimljeni zajedno za Dan zaljubljenih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    19. novembar 2022 | 13:41

    Da nisu u pitanju milioni koje ima ? Kad je to ženama bio bitan izgled ako je u pitanju milioner ili još bolje milijarder ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA