≫ 

Maraju Keri kritikuju na društvenim mrežama zbog pevanja: "Izašla je iz hibernacije, bežite"

Obožavaoci su na društvenim mrežama napisali da je Keri pokazala strašnu energiju dok je stajala "kao daska" tokom nastupa

  • 0
Mariah Carey Maraja Keri Foto: Profimedia/TheImageDirect.com

Pop pevačica Maraja Keri dobila je mnogobrojne kritike na društvenim mrežama nakon nastupa na američkoj Paradi povodom Dana zahvalnosti.

Samoproglašena "Kraljica Božića" nastupila je na tradicionalnoj paradi povodom Dana zahvalnosti koju svake godine organizuje robna kuća Maci's na ulicama Menhetna, a pevačica se pojavila u prelepoj roze haljini sa kišobranom i otpevala svoj božićni hit All I Vant For Christmas .

Korisnici društvenih mreža su je napali da peva na plejbek.

Obožavaoci su na društvenim mrežama napisali da je Keri pokazala strašnu energiju dok je stajala "kao daska" tokom nastupa, a zatim su je kritikovali što je otvorila usta neusklađeno sa reprodukcijom.

- Pomislili biste da će usavršiti sinhronizaciju usana sa ovom pesmom nakon što je to uradila hiljadu puta. Ovo je užasno - napisao je jedan obožavalac.

- Ljudi, ovo nije vežba. Maraja Keri je izašla iz hibernacije, bežite - dodao je drugi.

"Primorani smo da slušamo njenu pesmu tokom praznika. Da li smo je zaista morali da vidimo kako peva na plejbeku i na paradi?", "Mora da pokušavaju da naprave viralni mem s obzirom na to koliko je kamera blizu njenih usana", "Pevanje je tako komično!", "Sviđa mi se njen nedostatak energije! Tako je, devojko, daj nam jedno veliko ništa!" samo su neki od komentara koji su preplavili Tviter.

Video: Uživam kad sam potčinjena: Seksi zvezde otkrile svoje fetiše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA