Isplivali snimci brutalnog prebijanja muškarca na koncertu Eltona Džon i Dua Lipe: Udarali ga do nesvesti

Iako dvojica napadača nisu javno identifikovana, jedan osumnjičeni je uhapšen

  • 1
Elton Džon, Dua Lipa, koncert, tuča Foto: Tanjug/AP/Willy Sanjuan/Invision, Twitter

Pojavili su se šokantni snimci brutalnog premlaćivanja muškarca nakon prošlonedeljnog koncerta Eltona Džona i Dua Lipe u Los Anđelesu, a napadač je uhapšen nakon što je tog čoveka pretukao dok se nije onesvestio.

Žrtva je rekla da je napuštala koncert kada je neko udario u bočni retrovizor njegovog automobila, gde su sedeli on i njegova supruga. Kada je izašao iz kola, usledio je pakao. Napao ga je nepoznati muškarac. Od batina je krvav pao na pod.

Kada je napadnuti muškarac pokušao da ustane, napadaču se pridružio još jedan u crnoj košulji i žestoko ga udarao pesnicom u lice, onesvešćujući pretučenog. U tom trenutku je došao glavni čovek u plavoj košulji i počeo da ga udara, što je nateralo žrtvu da se brani.

- Nakon što me je udario kada sam izašao, sedeća stvar koje se sećam je da sam video druge noge kraj svoje glave. Njih dvojica su me udarali. Moja žena je došla, počela je da tera ljude od mene.

Supruga pretučenog je veoma uznemirena zbog onoga što se desilo njenom izabraniku, ali i njoj. Rekla je da je izašla iz automobila nakon što je videla gužvu koja se stvara oko njenog muža, ali kada je pokušala da pomogne, zgrabili je za kosu i bacila je na zemlju.

- Osetila sam udarac, a zatim su me bacili na pod. Glava mi je udarila o trotoar pa sam se izvukla - rekla je. Njen muž je to podržao i rekao:

- Ona je bila na zemlji nokautirana, ja sam pao. Niko nije došao da nam pomogne.

- Ostaviti mog muža na podu da umre... da nisam bila tu, da je imao povredu mozga i krvario nasmrt, ko bi mu pomogao? - upitala je supruga prebijenog.

Dvojica muškaraca se mogu videti kako beže na kraju snimka dok ih prati gomila posmatrača. Iako dvojica napadača nisu javno identifikovana, jedan osumnjičeni je uhapšen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA