Britni Spirs ponovo šokirala: Pozirala gola u kadi, a njena eksplicitna poruka zabrinula je fanove

Na toj slici Britni je bez odeće i pozira u kadi, u više nego eksplicitnoj pozi

  • 0
Britni Spirs, Britney Spears

Foto: Profimedia/Jen Lowery/SilverHub

Provokativne fotografije nisu novina na Instagram profilu Britni Spirs, ali je sinoć objavljena najšokantnija slika, zbog koje su se mnogi zapitali šta se dešava sa slavnom pevačicom.

Na toj slici Britni je bez odeće i pozira u kadi, u više nego eksplicitnoj pozi. Ona je rukama pregrila gole grudi, dok je na polni organ stavila cvet.

I opis ispod fotke je više nego eksplicitan i govori o tome kako pevačica voli oralni s**s.

Prizor je poput scene iz filmova za odrasle, a fanovi iako su navikli na šokatne poteze Britni, potpuno su zapanjeni. Obožavaoci strahuju da neko drugi objavljuje fotografije na pevačicinom profilu. Mnogi su uplašeni za stanje u kojem se nalazi muzička zvezda.

"Samo želim da znam da li je dobro. Britni, ako si ti ovo postavila, obrati nam se na storiju i reci da li si okej. Možda da držiš današnje novine ili nešto slično", "Ko objavljuje ove fotografije? To je pitanje", "Svi znamo kako će se ovo završiti", neki su od komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

"Profil je hakovan", govore drugi.

"I onda se pitate zašto su deca odvojena od nje", "Njen otac sada sigurno kaže- rekao sam vam da će se ovo desiti", aludira se na njen problematičan odnos sa sinovima koji žive sa ocem Kevinom Federlajnom i činjenicu da je pevačicin otac 13 godina kontrolisao život svoje ćerke, nakon što je prošle godine sud oslobodio Britni.

Mnogi sliku opravdavaju upravo tom slobodom pa kažu da Britni više nije ista osoba, kakvom je fanovi zamišljaju, da je kreirala sopstveni svet, izolovan od javnosti (jer skoro da ne izlazi iz kuće) i da će joj trebati mnogo vremena da se oporavi.

Mnogi su i zbunjeni upravo time što Britni objavljuje fotografije samo iz svoje vile.

Video: Britni Spirs objavila eksplicitni snimak iz kreveta u toplesu: Opet svi začuđeni njenim ponašanjem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA