≫ 

Džej Lo zaplesala u "nestašnoj" haljini, a onda je vetar pomerio šlic i otkrio njene atribute

- Taj Džej Lo sjaj - napisao je poznati stilista ispod objave na kojoj je Džej Lo uhvatio za butinu

  • 0
Dženifer Lopez Dženifer Lopez; Foto: Instagram/jlo

Američka pevačica Dženifer Lopez (51) je nedavno snimala reklamu na kojoj je nosila crvenu haljinu s visokim šlicem, a ako je suditi prema fotografijama, pevačica i glumica blista nakon raskida duge veze i veridbe sa Aleksom Rodrigezom (45).

Naime, latino diva je uslikana na snimanju u Majamiju dok je nosila crvenu haljinu sa provokativnim, visokim šlicem na desnoj nozi, kardigan i štikle, a tom prilikom je bukvalno blistala i mnogi kažu da je "lepša nego ikad".

Lopezova je odevnu kombinaciju upotpunila minđušama, a talasastu kosu je pustila niz leđa. Pevačica je zaplesala na setu, zbog čega se prorez na haljini pomerio i pokazao njene atribute.

Njen dobar izgled pohvalio je i stilista Rob Zangardi, koji je objavio njenu provokativnu fotografiju na kojoj je drži za butinu, tik do zadnjice.

- Taj Džej Lo sjaj - napisao je uz objavu na kojoj poziraju u ogledalu i vidi se dobar deo njene zadnjice jer joj je haljina podignuta.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Rob Zangardi (@robzangardi)

"Ovo je najseksi stvar koju sam ikad videla", "Napuniće 52 godine, a ima najbolje telo na svetu", "Ona je kraljica", "Ovo je tako seksi", "Gde se ja mogu prijaviti za tvoj posao?", pisali su ispod njegove objave.

Ona se nedavno vratila sa odmora u Montani, gde je bila sa svojim bivšim verenikom Benom Aflekom, s kojim je u poslednje vreme ponovo u bliskom prijateljskom odnosu, a fanovi nagađaju da se među njima odvija nešto više od prijateljstva. Džej Lo se do sada nije oglašavala po tom pitanju.

Video: Džej Lo u mnijaturnom bikiniju pije i đuska uz pesmu bivšeg dečka: Atributi latino dive grme!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA