Cecina ćerka u vezi sa sinom Zvezdana Terzića?! (FOTO)

- Posle dva meseca Mašine i Veljkove veze, kad je Cecin sin počeo da se intenzivno druži sa budućim šurakom, priključila im se i Anastasija. Iz drugarstva se vremenom rodila ljubav između Cecine ćerke i Terzinog sina - kaže jedan od prijatelja pevačicine dece

  • 28
Anastasija Ražnatović i Kostadin Terzić Foto: Instagram/raznatovicanastasija

KAO U "DINASTIJI! Stopama svog brata Veljka koji se verio sa Mašom, ćerkom Zvezdana Terzića, pošla je i Anastasija Ražnatović koja je, kako se priča, u vezi sa Terzićevim sinom Kostadinom!

Šesnaestogodišnja ćerka Cece Ražnatović i Kostadin (22) ne kriju da su zaljubljeni i na društvenim mrežama postavljaju zajedničke fotografije, a zanimljivo je kako je došlo do nove romanse između dece pevačice i predsednika OFK Beograda, čime su se njihove porodične veze iskomplikovale baš kao u nekoj TV sapunici.

- Posle dva meseca Mašine i Veljkove veze, kad je Cecin sin počeo da se intenzivno druži sa budućim šurakom, priključila im se i Anastasija. Iz drugarstva se vremenom rodila ljubav između Cecine ćerke i Terzinog sina. U početku se s njima družio i Mašin i Kostadinov brat Nikša, ali je ubrzo shvatio da je suvišan - kaže jedan od prijatelja Veljka i Anastasije.

Da podsetimo, Ceca je javno podržala sinovljevu veridbu sa Mašom, čak je i izabrala prsten za buduću snajku, a kako će reagovati na Anastasijinu vezu sa šest godina starijim Kostadinom ostaje da se vidi.

(Telegraf.rs/ izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    12. april 2014 | 11:55

    jos i ceca da se uda za zvezdana terzica i to je to...ni dinastija na crty nebi mogla -:)

  • MMilan

    12. april 2014 | 11:52

    A jesu li Terzic i Ceca u vezi,da zaokruze pricu...

  • Nezadovoljština

    12. april 2014 | 11:33

    Nekada davno je na RTS 3 postojao kviz "Ko će koga".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA