Da li možete da pogodite ko je ovde pravi Milan Stanković? (FOTO)

- Na početku sam trpeo kritike rodbine i prijatelja. Smetalo je svima što se šišam i farbam kao Milan. Svi su mislili da sam gej, čak je i moja mama bila protiv toga da izgledam kao Milan, ali su vremenom to prihvatili i sad je sve ok - kaže dvojnik srpskog pevača

  • 20

Popularni pevač Milan Stanković ima dvojnika u Sloveniji, te verovatno ni Milanova mama ne bi bila sigurna ko joj je sin, kada bi se našli u istoj prostoriji. Mitja Žibrat je najveći obožavalac pevača, živi u Zagrebu, ima dvadeset i tri godine i bavi se fudbalom.

- Od 2009. godine počeo sam da slušam Milana. Tada je bio aktuelan album "Solo", svidelo mi se to što je drugačiji od svih pevača na Balkanu - kaže dvojnik za Telegraf.

Ovaj harizmatični mladić toliko likom podseća na Milana Stankovića da mu se dešavalo kada ode na snimanja neke televizijske emisije kako bi video svog idola, svi misle da je on plavokosi pevač.

- Dešavalo mi se da ljudi misle kako sam ja Milan, i prija mi ponekad da se zezam sa ljudima na tu temu, ali ipak Milan je jedan. Još jedna interesantna stvar, osim toga što ličim na Milana, je da smo isti znak u horoskopu. Milan je devica rođen 9. septembra, a ja sam isto devica, rođen 15. septembra - kaže Mitja.

Ipak , da nije sve tako sjajno i bajno kao što izgleda, Mitja nam je priznao kada smo započeli priču o njegovoj promeni stajlinga kako bi ličio na svog omiljenog pevača.

- Na početku sam trpeo kritike rodbine i prijatelja.  Smetalo je svima što se šišam i farbam kao Milan Stanković. Svi su mislili da sam gej, čak je i moja mama bila protiv toga da izgledam kao Milan, ali su vremenom to prihvatili i sad je sve ok. Imam devojku, u ozbiljnoj smo vezi i ona voli Milana, tako da se mi super slažemo (smeh) - završava svoju priču za Telegraf dvojnik našeg pevača.

(M. Popović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA