MIŠO KOVAČ: U Beogradu ne bih pevao ni za 100 miliona! (VIDEO)

- Ne idem u Srbiju ni da mi daju komplet to što oni tamo imaju, jer ja sam Dalmatinac - poručio je hrvatski pevač

Za razliku od svojih koleginica Tereze Kesovije i Doris Dragović, ljubimac splitske Torcide, Mišo Kovač kaže da nema tih para zbog kojih bi pristao da održi koncert u Beogradu!

Nakon što je nedavno rasprodao "Spaladijum" arenu u Splitu, hrvatski pevač je na pitanje da li se predomislio oko eventualnog gostovanja u Srbiji, odgovorio:

- Ne idem u Beograd da pevam da mi daju... ne 100 miliona... nego komplet to što oni tamo imaju, jer ja sam Dalmatinac - izjavio je Kovač kojeg su navijači Hajduka na splitkom nastupu dočekali sa bakljama i desetinama transparenata podrške.

Izvode iz intervjua sa Mišom Kovačom možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs/RTL.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    15. april 2014 | 10:51

    Ahaha, iz kog si ti filma? Ko ti trazi da pevas?

  • ivana

    15. april 2014 | 10:49

    Mučeniče, pa ne bi ti dali ni 10 eur da dodješ da pevaš! Kako se neki ljudi precenjuju, koji si ti pevač?! :)

  • DEKS REPUBLIKA SRPSKA

    15. april 2014 | 17:53

    Što jes, jes pravi dalmatinac!Što se tiče njegovog dolaska u Srbiju nit te ko zvao nit nam takvi trebaju1Ostani ti u svojoj provinciji i tamo pivaj u svom selu jer je Srbija i Beograd za takve metropola a i velik zalogaj za jednog provincijalca.Što se tiče njegove tragedije nije jedini izgubijo člana familije pa da ga žalim, žalost je ono 250 000 srba što su protjerali sa vjekovnih ognjišta a tuga to što su ostali ovakvi što lajući pod stare dane ubjeđuju i dokazuju nešto što uopšte i nisu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA