KOJA JE ZGODNIJA? Soraja i Kim Kardašijan kao bliznakinje! (FOTO)

Vučelićeva je na svojoj Fejsbuk stranici postavila fotografiju na kojoj neverovatno liči na američku starletu, a vi sami procenite koja je seksepilnija

  • 29

Soraja Vučelić se prepolovila i nabacila tamniji ten zbog čega neodoljivo podseća na Kim Kardašijan kao da joj je sestra. Bivša "Plejboj" zečica  u poslednje vreme redovnije vežba zbog čega je njena linija dovedena do savršenstva pa bi teško bilo ko pogodio o kojoj starleti se radi kada bi njih dve šetale zajedno Beogradom.

Otkad se pojavila na javnoj sceni Soraja je imala različite transformacije, od devojke iz komšiluka do fatalne brinete, pa je teško oceniti koje je njeno izdanje je najbolje od svih. Ipak, pošto Kim izaziva pažnju svakim svojim potezom ostaćemo pri tome da što bi rekao narod: "I mi konja za trku imamo" u ovom slučaju imamo Soraju da parira Kim, a vama ostavljamo da sami ocenite kojoj ćete dati svoj glas.

Osim što se posvetila dovođenju tela u top formu Soraja je ovih dana zauzeta pripremanjem svoje prve pesme sa Markom Drežnjakom, pa kad postane i pevačica nije isključeno da i Severina dobije ozbiljnu konkurenciju.

( M. Popović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    16. april 2014 | 20:33

    Soraja je mnogo zgodnija,niske devojke da ne kazem kepeci ne mogu da budu zgodne,najvise sto mogu je da lepo izgledaju.... Za svoju visinu

  • Bekim

    16. april 2014 | 15:37

    Soraja

  • Ana Marija

    16. april 2014 | 17:23

    Soraja je zgodnija i pre svega je visoka devojka za razliku od Kim, a Kim je opet lepsa u faci...I to bi bilo to na ovu temu, jer sem fizickog izgleda, nemaju nijedne druge kvalitete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA