ACA LUKAS: Samo da mi deca ne budu homoseksualci! (FOTO)

- Nabacuju mi se devojke na nastupima, ali niko ne može da ti pravi problem ako ti ne dozvoliš. Lako se takvima stavi do znanja da nećeš. Imao sam tri psihopatska slučaja, ali se i to lako reši - kaže Aca

  • 10

Folk pevač Aca Lukas priznaje da mu žene nikad nisu nudile seks, jer nije lep kao ostale kolege, ali da im je jasno stavljao do znanja da ne želi ništa, ukoliko počnu da mu se nabacuju.

- Čuo sam da su mojim kolegama nudile, ali meni nisu, možda zato što nisam lep kao oni. Nabacuju mi se devojke na nastupima, ali niko ne može da ti pravi problem ako ti ne dozvoliš. Lako se takvima stavi do znanja da nećeš nešto više. Imao sam tri psihopatska slučaja, ali se i to lako reši - kaže Aca, koji priznaje da svako ko poželi da mu zapeva na svadbi to mora skupo da plati.

-  Nemam više živaca da pevam svadbe, a ako hoćeš da se džekiraš da ti se pojavim na sat i po, brate, ima da platiš taj luksuz što ćeš da se hvališ. Kod mene ni na splavu nije bilo naručivanja pesama, pevam ono što ja hoću, a kome se sviđa, on šalje bakšiš po konobaru ili baca na binu - ističe muzičar.

Lukas ima četvoro dece - ćerku Miljanu, sinove Lazara i Andriju i dvogodišnju ćerku Viktoriju iz braka sa Sonjom.

- Samo želim da budu srećni, čime god da odluče da se bave, a kao otac imam strahove kada je reč o njihovoj budućnosti. Znate svi vi šta je najgore. To da ne budu homoseksualci - kaže Aca, koji otkriva da je majka želela da bude Mocart.

(Telegraf.rs/ Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vaš novinar

    18. april 2014 | 13:27

    Brini se da ti deca ne budu alkoholičari i kockari.....ne pada iver daleko od klade....u pravu li sam Aco???

  • gzz

    18. april 2014 | 15:21

    Neka budu kriminalci, kockari, ubice, zlostavljači sve je do dobro i poželjno samo je problem istospolna privlačnost. Koji papanluk

  • Maca

    18. april 2014 | 17:47

    Aco brini da li će od tebe da naslede lepotu i ljubav prema zdravom životu hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA