Evo ko će sve glumiti u novim Ratovima zvezda (FOTO)

Harison Ford, Keri Fišer, Mark Hamil ponovo će igrati u popularnom filmskom serijalu, koji će se u bioskopima pojaviti 18. decembra 2015.

  • 2

Luk Skajvoker, princeza Leja, Han Solo, Čubaka, C3pO i R2D2 biće protagonisti i nove, sedme epizode filma"Ratova zvezda". Njih će kao i u prvoj trilogiji popularne sage igrati stari znanci, na čelu sa Harisonom Fordom.

Među pridošlicama ima novih lica, kao što su Džon Bojega i Dejzi Ridli, dve zvezde u usponu, Adama Drajver i Oskar Ajzak ("Inside Llewyn Davis"), jedan iskusni glumac, Endi Serkis (Golum iz "Gospodara prstenova") i jedna legenda Sedme umetnosti, Maks fon Sidou.

- Oni će se pridružti junacima originalne sage - Harisonu Fordu (Han Solo), Keri Fišer (princeza Leja), Marku Hamilu (Luk Skajvoker), Entoniju Danijelsu (C-3PO), Piteru Mejhjuu (Čubaka) i Keniju Bejkeru (R2-D2) - najavljeno je danas na zvanicnom sajtu studija Dizni.

Sedma epizoda "Ratova zvezda", koja će biti hronološki nastavak "Povratka Džedaja" iz 1983. , uči će u američke bisokope 18. decembra 2015. Biće to prvi deo nove trilogije.

Povratak veterana slavne naučnofantastične epopeje mesecima je inspirisao najrazličitije špekulacije u Holivudu, posebno oko pitanje da li će Harison Ford reprizirati staru rolu.

Snimanje filma, za koji je scenario napisao veteran Lorens Kazdan ("Imperija uzvraća udarac" i "Povratak Džedaja"), a koji će režirati Džej Džej Abrams ("Nemoguća misija", "Zvezdane staze"), počeće u maju u studiju Pajnvud, u Londonu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA