DRUGIMA NA DAR: Šapić otvara humanitarnu akciju!

- Pozivam sve dobre ljude da se u što većem broju odazovu ovoj humanitarnoj akciji i da u skladu sa svojim mogućnostima, donesu ono što je mališanima sa ugroženih područja potrebno, kako bismo im zajedno olakšali ove teške trenutke, kao i one koji slede - izjavio je Šapić

  • 2

Zbog katastrofanlih poplava koje su zadesile našu zemlju, tokom narednog vikenda, 24. i 25. maja, na platou ispred Ušće šoping centra biće održana velika humanitarna akcija Veliko srce "Drugarima na dar" od 10-20h u okviru 7. Porodičnog sajma. 

U saradnji sa humanitarnom karticom Veliko srce,  PU "Dr Sima  Milošević" iz Zemuna  i  Ušće šoping centrom, tokom celog vikedna prikupljaće se sva neophodna sredstva za dalji  nastavak  školske godine pod pokroviteljstvom Sekretarijata za dečju zaštitu.

- Pozivamo ljude da donose flomastere, bojice,  bojanke, sveske, dečje knjige, igračke i ostali školski  pribor, koji  je neophodan vrtićima i predškolskim ustanovama sa ugroženih područja - izjavila je organizator akcije, Valentina Katić.

Humanitarnu akciju Veliko srce "Drugarima na dar" u okviru  Porodičnog sajma, zvanično će otvoriti Aleksandra Šapić.

- Pozivam sve dobre ljude da se u što većem broju odazovu ovoj humanitarnoj akciji i da u skladu sa svojim mogućnostima,  donesu ono što je mališanima sa ugroženih područja potrebno, kako bismo im zajedno olakšali ove teške trenutke, kao i one koji slede - izjavio je Šapić.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA