KARLEUŠA: Lova je ništa, važno je dobro dupe! (FOTO)

Popularna pevačica objavila serijal provokativnih fotografija na društvenim mrežama i još jedanput pokazala kakvim atributima raspolaže

 

Pevačica Jelena Karleuša nastavila je da bombarduje fanove svojim provokativnim fotografijama. Popularnja JK, koja letuje se suprugom Duškom Tošićem i ćerkama Nik0m i Atinom u Bodrumu, objavila je serijal seksi slika gde je po ko zna koji put pokazala svoju zanosnu liniju.

 

- Balansirana dijeta je mohito u svakoj šaci. Ps (verovali ili ne, CEO Bodrum se okreće za ovim "Brasil" bikinijem...). Lova je ništa, energija i dobro dupe su sve! Hahahahah - napisala je Karleuša na Fejsbuku.

 

 

Jelena je takođe objavila još jednu provokativnu fotografiju, gde do izražaja dolaze njene bujne grudi, dok u pozadinu njen suprug Duško uživa.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • robi

    23. jun 2014 | 14:26

    a sta je ova????pornicarka?

  • red

    23. jun 2014 | 11:50

    Zasto dajete medijski prostor ovoj starleti. Ne nisam pogresio ona definitivno ne zna da peva tako da nije pevacica ili kako se vec danas nazivaju.

  • Oliver

    23. jun 2014 | 12:04

    Da si zgodna jesi, i prezgodna si, ali da nisi zadovoljna svojim zivotom to je vise nego ocigledno, i ne samo ti nego more drugih zena koje imate potrebu da nekome nesto porucite putem zgodnog tela. Na to reaguju osobe sa primarnim culima, tj zivotinje, hajde pokusaj, bar pokusaj dotaci produhovljene osobe, ako uopste znas kako se to radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA