KARLEUŠA ZA TELEGRAF: Nisam zabranjena na Pinku, evo, Mitrovići i ja se smejemo!

- Jelena i TV "Pink" odlično sarađuju tako da o nekakvoj zabrani nema ni govora. Da stvar bude jasnija, vlasnici ružičaste imperije i JK su dobri prijatelji tako da ih je ova dezinformacija sve prilično nasmejala - rekli su nam iz PR službe popularne pevačice

  • 48

Nakon što su pojedini beogradski listovi objavili da je Jelena Karleuša navodno zabranjena na televiziji "Pink", ubrzo je i demantovana ta informacija.  Iz PR službe popularne pevačice rekli su za Telegraf da su sva ova pisanja netačna.

- Povodom medijskih nagađanja da je Jelena Karleuša navodno zabranjena na televiziji "Pink, oštro demantujemo takve dezinformacije. Jelena i TV "Pink" odlično sarađuju tako da o nekakvoj zabrani nema ni govora. Da stvar bude jasnija, vlasnici ružičaste imperije  i JK su dobri prijatelji tako da ih je ova dezinformacija sve prilično nasmejala - stoji u saopštenju.

Da podsetimo, sve je krenulo od toga da su Željko i Milica Mitrović  navodno stavili zabranu na svaku dalju promociju plavokose pevačice, a sve zbog toga što je nedavno napisala da se prema pevačima odnose kao prema stoki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tacno je !!!

    12. oktobar 2014 | 10:04

    Radim na pinku i tacno je da je zabranjena!! Svi radnici su obavesteni !!

  • Marko

    12. oktobar 2014 | 12:01

    Kamo srece da je zabrane na svim tv stanicama...

  • Boban

    12. oktobar 2014 | 12:04

    A zasto ona stalno stavlja prst u usta ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA