Evo zbog koliko para Ivan Ivanović ne sme da pređe na "Pink"!

Ivanović je u junu prošle godine produžio ugovor sa televizijom "Prva" na još tri godine, i u skladu sa specijalnom klauzulom, ukoliko on odluči da, iz bilo kog razloga, jednostrano raskine ugovor sa ovom TV stanicom, moraće da isplati odštetu od čak - 500.000 evra

  • 23

Iako je kao bomba odjeknula informacija da bi Ivan Ivanović mogao sa TV "Prva" da pređe na "Pink", minimalne su šanse da se to dogodi, jer bi u tom slučaju popularni voditelj, kako Telegraf saznaje, morao "Prvoj", sa kojom ima ugovor na tri godine, da isplati čak 500.000 evra!

- Ivanović je u junu prošle godine produžio ugovor sa televizijom "Prva" na još tri godine, i u skladu sa specijalnom klauzulom, ukoliko on odluči da, iz bilo kog razloga, jednostrano raskine ugovor sa ovom TV stanicom, moraće da isplati odštetu od 500.000 evra - navodi dobro obavešteni izvor Telegrafa, koji dodaje da je ovo uobičajena praksa u svetu kada televizije potpisuju ugovore sa svojim najvećim zvezdama.

Da podsetimo, Ivanović je potvrdio da je tokom sastanka sa Željkom Mitrovićem, vlasnikom "Pinka", dobio ponudu da pređe na ovu televiziju.

Popularni voditelj nam se zahvalio na interesovanju i kratko poručio da u ovom trenutku ne želi da daje bilo kakve izjave u vezi sa potencijalnim "transferom decenije".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • komsinica

    13. oktobar 2014 | 13:58

    ovaj covek je prost ko pasulj a to sto je popularan moze da zahvali sjajnoj ekipi oko sebe

  • Komsa

    13. oktobar 2014 | 13:57

    Ako predje na pink, prestacu da gledam

  • Saxo

    13. oktobar 2014 | 13:56

    Ivane uzivaj u tvojoj infuziji i kad ti istekne ugovor idi ne pink a prva neka vrati legndu Marka Zivica,dobar si ti nema sta ali malo promene bi dobro doslo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA