JUTARNJE NAVIKE POZNATIH: Evo ko je mrgud, ko ne pere zube i ko živce smiruje slikanjem! (FOTO)

- Ustajem nadrndana iz svog sarkofaga već oko sedam, na*ebem se keve na Tviteru svim neprijateljima države, pročitam dnevne novine, doživim stres, pozovem advokata, tužim sve redom - kaže za Telegraf Džej Kej

  • 20

Dame sa estrade često noću nastupaju, te prespavaju ceo dan. Ipak, ima i onih koji rano ustaju i nijedna obaveza im nije teška. Pitali smo poznate pevačice i voditeljke koje su njihove jutarnje navike.

Iznenadićete se koje smo odgovore dobili.

Zanimalo nas je šta ujutru radi "dežurni mrgud" Jelena Karleuša:

- Ujutru me ne diraj, ne obraćaj mi se i ne prilazi mi. Ustajem nadrndana iz svog sarkofaga već oko sedam, na*ebem se keve na Tviteru svim neprijateljima države, pročitam dnevne novine, doživim stres, pozovem advokata, tužim sve redom, a onda vozim decu u školicu. Ne podnosim kafu, mrzim doručkovanje i mrzim Štrumfove. Hahahahaha! - na početku kaže plavokosa pevačica i dodaje:

- Oko 10 je već druga priča. Tada se iz kobre naočarke pretvorim u finu, pitomu gospođu koju možeš na ranu kao melem da staviš. To sam ja, žena zvana PROMENA RASPOLOŽENJA - dodaje za Telegraf Džej Kej.

S druge strane, Ceca Ražnatović se odmah prihvati šminkanja.

- Ne volim da ustajem rano, ali sada moram zbog obaveza, budući da snimam "Pinkove zvezde" po ceo dan. Čim ustanem, oko 9 ujutru, popijem kafu, doručkujem i odlazim na set, gde kreću šminkanja za emisiju. Možete da zamislite kako izgleda biti našminkan od ranog jutra. Privatno ne volim da se šminkam - kaže nam Ceca.

Plavokosa barbika Milica Todorović u slobodno vreme se bavi slikanjem.

- Kad ustanem, volim sebi da iscedim sok, pogledam šta se dešava po društvenim mrežama i onda kreću obaveze. Nekada sviram i uvežbavam pesme ili crtam, zavisno od raspoloženja - kaže Milica.

Voditeljka Dragana Mirković davno je otkrila da ne pere zube čim ustane, već to radi nakon doručka i kafe, kako ne bi pokvarila ukus hrane u ustima.

Seksi sinjorita Milica Pavlović obožava trening:

- Čim ustanem i završim jutarnje dužnosti, ppijem ceđeni miks i kafu. Posle toga obavezno trening i onda sve ostalo - kaže pevačica.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mina

    3. novembar 2014 | 16:13

    jk: -to sam ja, zena zvana PROMENA RASPOLOZENJA - Ne draga, to se zove zena sa manicnom depresijom, a mozda i zena sa granicnim poremecajem licnosti :)

  • nirvana

    3. novembar 2014 | 18:32

    Pitam se u kom delu dana je majka svojoj deci.

  • Ja

    3. novembar 2014 | 20:21

    Vi ste mi toliko bitne, zbog vas zivim!!??!?! Ma zbog vas Sunce sija, a i zbog vas Mi se S...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA