Čiju boju glasa voli Sergej Ćetković? (VIDEO)

- Ja obožavam njegovu boju glasa i uživam u njegovom izvođenju... - rekao je crnogorski pevač. Da li znate ko je u pitanju?

  • 2
Sergej Ćetković - Radijski Festival Foto: Telegraf

Popularni pevač Sergej Ćetković otkrio je da je veliki obožavatelj Plasida Dominga, koji će održati koncert 8. decembra u "Kombank areni". Prošlogodišnji predstavnik Crne Gore na pesmi "Evrovizije" preporučio je ljudima da prisustvuju ovom muzičkom spektaklu.

- Mislim, šta reći o čoveku koji je najbolji svetski tenor. Ja obožavam njegovu boju glasa i uživam u njegovom izvođenju, pa vam toplo preporujučem da posetite "Arenu" i uživate u koncertu Plasida Dominga - rekao je Sergej.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    28. novembar 2014 | 00:38

    Gospodin!

  • Milenica

    29. novembar 2014 | 11:08

    Sergej, svaka čast na jučerašnjem fantastičnom koncertu, obojenom predivnim izvođenjem i karakterističnom muzikom!Žao mi je što nisam kupila karte i za večeras, ni sama ne znam zašto, ali biće još prilika, u Beogradu i van njega!Veliki gospodin s harizmom i vrhunski pevač!Ja takođe obožavam klasičnu muziku i operu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA