DA SE NAJEŽIŠ: Teodora "objasnila" u "Pinkovim zvezdicama" (VIDEO)

- Jedna od naših nada zbog koje smo mi jedva čekali baraž. Često smo pominjali u žiriju da je upala u emisiju gde su bili mnogo jaki vokali i da smo mi bili u čudu koga zapravo eliminisati. Ona je bila zaista medju najboljima - rekla joj je Leontina

  • 1

Teodora Radosavljević bila je neverovatna u "Pinkovim zvezdicama". Ona je otpevala pesmu "Nemoj mi kvariti dan", a žiri je uživao.

- Kakav je ovo glas bio!-  uzviknula je Marijana.

Jelena: “Ja sam jos uvek naježena”. Goca: “Njoj definitivno večeras ovde nije mesto. Toliko je odskočila. Nadala sam se.”

Leontina: “Jedna od naših nada zbog koje smo mi jedva čekali baraž. Često smo pominjali u žiriju da je upala u emisiju gde su bili mnogo jaki vokali i da smo mi bili u čudu koga zapravo eliminisati. Ona je bila zaista medju najboljima.”

Jelena: “Ja sam bila sve vreme naježena. I ono sto je ona uspela, u odnosu na druge takmičare, je da nam je ona apsolutno dočarala ono sto peva.”

FENOMENALNA ANĐELA: Devojčica sjajnim nastupom i koreografijom očarala žiri (VIDEO)

BRAVO: Mehmed oduševio Harija izvođenjem hita Miše Kovača (VIDEO)

Pogledajte nastup:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA