Miligram donirao 20.000 evra za ugrožene porodice u Obrenovcu! (FOTO)

Aleksandar Milić Mili i njegov bend uručili su po 1.000 evra za 20 porodica u prostorijama Opštine Obrenovac

  • 4

Aleksandar Milić Mili i njegova grupa "Miligram" uručili su novčanu pomoć u iznosu od 20.000 evra za 20 najugroženijih porodica u Obrenovcu posle ovogodišnjih poplava.

Sredstva su prikupljena su na nedavno održanom koncertu benda u Kombank areni, a "Miligram" je u okviru dobrotvorne regionalne akcije ukupno prikupio i donirao oko 70.000 evra pomoći.

Mili je izjavio posle uručenja pomoći članovima 20 najugroženijih porodica da je prvi motiv i ideja bila da, kada se već ima uspeh u onome što se radi, da se taj uspeh podeli sa ljudima, što samo po sebi daje jednu drugu dimenziju svemu i čini vas i boljim čovekom.

'- Ovim i taj veliki koncert u u Kombank areni dobija svoj puni smisao - rekao je Mili i dodao da mu je drago što su uspeli da pomognu ugroženim prodicama.

On je podsetio da je ''Miligram Music'' donirao i porodice nastradalih od poplava u Republici Srpskoj, a pomogao je i porodicama poginulih rudara u Zenici.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković je zahvalio Miliću i članovima njegovog benda na pomoći.

- Sada na ulicama Obrenovca ne može videti neka velika razlika u odnosu na druge gradove, mnogo je toga urađeno - istakao je Čučković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA