MARIJA MIHAJLOVIĆ ODGOVORILA GRANDU: Nije ovo "Farma", svi takmičari zaslužuju isti tretman! (FOTO) (VIDEO)

- Treba da postoji ravnoteža. Ima još devet učesnika, svi rade humanu stvar - podvukla je pevačica

  • 17

Marija Mihajlović je, posle saopštenja "Grand produkcije" u kom se zahteva njeno izbacivanje iz završnice serijala "Tvoje lice zvuči poznato" zbog najave da će Banetu Mojićeviću dodeliti najmanji broj poena, istakla da se u TLZP-u učesnici takmiče iz humanih razloga i da nagrada pripada svima. 

GRAND: Izbacite Mariju Mihajlović iz TLZP žirija! (FOTO) 

Pevačica se za "Telegraf" osvrnula na saopštenje:

- Svako ko je pažljivo pročitao šta sam napisala zna da je fokus na potpuno drugoj strani. Na onoj koja pravi razdor među ljudima, kreira lažnu sliku stvarnosti i nameće poremećene sisteme vrednosti. Treba da postoji ravnoteža i da svi imaju iste šanse.

Marija je dodala:

- Ako niste primetili, ima jos devet takmičara i svi zaslužuju isti medijski tretman jer rade humanu stvar. Pobeda bilo kog od njih je rezultat zajedničkog rada i nagrada pripada svima. Kome će je dodeliti - stvar je njihovog dogovora.

Mihajlovićeva je, na kraju, istakla:

- Nije ovo "Farma", ili neki sličan program. Ovde se učesnici ne takmiče međusobno. Ovde je najveći izazov pobediti sebe. Novinari treba da potraže važnije teme, a ne da se informišu preko Fejsbuka i da od toga prave senzacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    18. decembar 2014 | 16:49

    Nije bitno gde je fokus price, nego da je rekla da ce mu davati najmanji broj bida i time i jeste zasluzila da je izbace, znaci nece biti realna

  • Montoya

    18. decembar 2014 | 16:22

    Hoce li mi neko objasniti na koji nacin Grand promovise i "gura" Baneta?

  • Suza

    18. decembar 2014 | 19:22

    Marija ,smatram da niste objektivni kada govorite o Banetu. Ako je neko favorizovan, to je po mom misljenju Neda. Zena je umislila da niko nije bolji od nje,pravi probleme prilikom izvlacenja muskih likova,zeli da bude Madona,zato mislim da je ovoga puta njoj ispunjena zelja samo da ne bi pravila probleme na kraju serijala. Svaka imitacija je dobra maska a ona se ne trudi da izmeni glas. Zamorna je. Za razliku od nje drugi takmicari izgaraju da bi sto bolje odradili imitacije. Naravno to najbolje ide Banetu. Zato mislim da nicim nije zasluzio Vasu pretnju. Na sceni ne stoji "Grand" ,nego Bane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA