PINKOVE ZVEZDE: Petko, Aleksa i Vanja briljirali! (FOTO)

Posle velike borbe i baraža u kojem je učestvovalo čak 12 takmičara, u sledeću fazu se plasiralo desetoro najboljih kandidata

  • 2

U veoma izjednačenoj emisiji "Pinkovih zvezda" koja je sinoć prikazana na televiziji "Pink", plasman u narednu rundu su izborili Petko Pavlović, Aleksa Savić, Marija Janković, Katarina Živković, Tatjana Šarac, Aleksandar Trajković, Stiven Ibić, Vanja Lakatoš, Miloš Đorđević i Aleksandra Dimitrijević.

E, TAKO SE TO RADI! Evo kako je Petko rasturio u "Pinkovim zvezdama"! (VIDEO)

Prvi je direktno prošao dalje Petko Pavlović sa numerama "Janičar" Cuneta Gojkovića i "Odiseja" Lea Martina, a njemu su se u grupi takmičara koji se nisu mučili sa baražom pridružili Aleksa Savić koji je otpevao pesme "Pukni zoro" iz filma "Montevideo" i "Samo moja" Željka Vasića, Marija Janković koja je sjajno izvela hitove "Strah od ljubavi" Mire Škorić i "Dodiri od stakla" Nine Badrić, kao i Katarina Živković koja je odabrala pesme "Poslednji let" Seke Aleksić i "Bol do ludila" Marije Šerifović.

DA SE ISTOPIŠ: Fantastična Marija naterala Harisa da joj aplaudira! (VIDEO)

ON JE OČARAO CECU: Mladi Aleksa održao čas pevanja! (VIDEO) 

Sa peticama su se u sledeću fazu plasirali i Tatjana Sarač sa kompozicijama "Pričaj mi pričaj" Snežane Đurišić i Vaninu "Kao da me nema tu", Aleksandar Trajković koji je otpevao hitove "Ovamo cigani" Predraga Živkovića Tozovca i "Zauvek tvoj" koju izvodi "Tropiko bend", Stiven Ibić koji je odabrao numere "Anđeoska vrata" Šabana Šaulića i "Ljubavi" i Vanja Lakatoš sa pesmama "Šadrvani" Šabana Šaulića i "Branim" Saše Kovačevića.

U baražu se našlo čak 12 kandidata, a dalje su prošli Aleksandra Dimitrijević i Miloš Đorđević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA