PERFEKTNA KAĆA BOGIĆEVIĆ: Najmlađa učesnica TLZP-a oduševila vratolomijama i fenomenalnim pevanjem (FOTO)

- Ovo je bilo nešto specijalno. Teško koreografija i pevanje, bila si fenomenalna. Verujem da Kristina ovo ne bi mogla ovako da izvede. Ovo je slobodan nastup. Mislim da Brodvej tebe čeka i da treba što pre da odeš tamo - rekla je Marija

  • 6

Katarina Bogićević našla se u ulozi pevačice specifičnog glasa u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato". Prelepa balada Kristine Peri odlično je „legla“ Kaći, koja je i ovoga puta pokazala da je sjajna pevačica.

- Ovo je bilo nešto specijalno. Teško koreografija i pevanje, bila si fenomenalna. Verujem da Kristina ovo ne bi mogla ovako da izvede. Ovo je slobodan nastup. Mislim da Brodvej tebe čeka i da treba što pre da odeš tamo - rekla je Marija.

- Slažem se sa Marijom, Krisitna ovo ne bi mogla. Podrške što si radila i još da pevaš. Ali najviše su me pogodile tvoje emocije. Uvek igraj sa emocijama i pevaj sa emocijama. Imaš sjajnu budućnost - objasnio je Kostjukov.

- Videli smo tokom serijala,. Uzbudim se pred svaku epizodu. Talentovana si veoma i počastvovan sam i ponosan što te sad ovde gledam, jer ću se jednog dana tući za karte za tvoj nastup. Bez obzira što tata nije tu, cela porodica i cela Crna Gora je ponosna na tebe i zaslužuješ sve, možda i da tebi namestim ponudu, a ne nekom zlom narodnjaku -  u svom stilu prokomentarisao je Ivan.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CG

    21. decembar 2014 | 23:51

    Rekao sam i reci cu opet,najjaca je!

  • Nikola

    22. decembar 2014 | 02:04

    Bane je najbolji,ovo je namjestaljka.

  • kriks

    22. decembar 2014 | 06:47

    nema leba bez motike,kad to budu naučili u ovoj našoj propaloj državi krenuće nam nabolje,svi bi da drže mikrofon

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA