NATAŠA BEKVALAC ZA TELEGRAF: Neću nositi crveni veš u novogodišnjoj noći!

- Kao i svaka žena, tako i ja variram u kilaži. Kada sam ležernija tako i izgledam, kada sam u nekom treningu, pošto naravno jako vodim računa o sebi i nemam prevelike oscilacije, odmah to izgleda sve bolje. U ovom periodu nemam preteranih problema, da bih morala da držim dijete - kaže pevačica

  • 9

Pop pevačica Nataša Bekvalac uveliko se priprema za novogodišnje i božićne praznike, kao i za nastup u najluđoj noći, koji je skoro rasprodat.

 

U novom domu, koji je okićen kao najlepša bajka, razgovarali smo o planovima za 2015, ljubavi, ali i Novoj godini.

 

- Sve je spremno za novogodišnji nastup. Samo smo malo proširili repertoar i imamo učestale probe, ali i svako veče nastupamo, te je i to jedna vrsta probe - kaže za Telegraf pevačica, koja dodaje da u poslednje vreme sasvim normalno jede i ne drži dijete zbog nastupa.

 

- Kao i svaka žena, tako i ja variram u kilaži. Kada sam ležernija tako i izgledam, kada sam u nekom treningu, pošto naravno jako vodim računa o sebi i nemam prevelike oscilacije, odmah to izgleda sve bolje. U ovom periodu nemam preteranih problema, da bih morala da držim dijete.

 

 

Iako joj je proteklu godinu, između ostalog, obeležila ljubav, zanimalo nas je da li će u najluđoj noći nositi crveni veš, kako običaji to nalažu.

 

- Crveni veš sigurno neću da obučem, nisam ga nosila nikad jer se ne uklapa u moju estetiku. To mi je uvek bilo degutantno. Nije da sam neko ko nema sreće u ljubavi, to su ipak neke stvari u koje zaista ne verujem. To je čak i za mene, koja sam potpuni fanatik, previše.

 

Ostatak intervjua pročitajte u novogodišnjem izdanju.

 

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • игор

    25. decembar 2014 | 23:41

    e sad cu mirno da spavam :)

  • Lorena

    26. decembar 2014 | 00:30

    Ne naopako! Pa znaš da kažu da nećeš imati sreće u ljubavi cele godine, ako ne nosiš crveni veš u najluđoj noći! O.o

  • V

    25. decembar 2014 | 22:53

    Za novogodisnju noc utopli se bice hladnoTaman posla bez donjeg v...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA