TANJA SAVIĆ: Zadesila me je velika finansijska kriza!

- Ušla sam u sve to i nema nazad sada kada se sve privodi kraju. Prihvatila sam učešće, ali nadam se da ću to uspeti da nadoknadim kada sve prođe - kaže pevačica

  • 16

Pevačica Tanja Savić proteklih nedelja zauzima brojne naslovne strane što zbog pojedinih svojih gafova u medijima, što zbog afera koje su ponovo pokrenute, ali i zbog učešća u takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato".

Tanja je otkrila da je zbog brojnih obaveza žrtvovala svoje zdravlje, ali i svoje finansije.

- Samo ove nedelje zbog obaveza u TLZP-u morala sam da otkažem pet nastupa. To je veoma mnogo jer ja od toga ipak živim. Velika finansijska šteta me je zadesila, kao i pojedine moje kolege iz takmičenja, naročito što nam je svima najunosniji posao sada pred Novu godinu. Međutim, ušla sam u sve to i nema nazad sada kada se sve privodi kraju. Prihvatila sam učešće, ali nadam se da ću to uspeti da nadoknadim kada sve prođe - rekla je Tanja za "Puls".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GG

    28. decembar 2014 | 12:21

    Vise bih volela da je to rekla na ovaj nacin: "Nije mi zao sto cu finansijski mnogo izgubiti jer radim jedan human posao koji mi je uz to odlicna reklama..."

  • Elas

    28. decembar 2014 | 15:31

    O kakvoj finansiskoj krizi priča kad ima veći honorar u TLZP-u nego kad nastupa sad ce je posle ove emisije porasti i interesovanje za njom reklama ne viđena ali šta vredi kad je dotična izašla iz sela a selo iz nje nije...

  • Nives.DU

    28. decembar 2014 | 14:18

    Kakvi su ovo ljudi u Srbiji,vrijedili vama iko u toj zemlji,kako koga izbace,vi ga popljuvate,Cecu,Eminu,Jelenu,Tanju,itd,ne shvatam,ja sam iz Hrvatske,pa ipak vise cijenim vas nego sto se vi izmedju sebe cijenite,izvinite ali tako je,mržnja ne donosi nikome nista dobro.pozdrav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA