TLZP FINALE: Bane Mojićević pobedio i u humanitarne svrhe odneo nagradu od 25.000 evra! (FOTO)

Maestralni pevač je dobio najviše glasova publike i osvojio prvo mesto! On je nagradu dodelio humanitarnom fondu Novi Beograd, "budihuman.rs"

  • 46

Finale druge sezone takmičenja šoua "Tvoje lice zvuči poznato" je završeno! U trci za nagradu od 25.000 evra, koja ide u humanitarne svrhe, borilo se petoro finalista: Katarina Bogićević, Branislav Mojićević, Jelena Gavrilović, Nenad Okanović i Elena Risteska. Bane Mojićević je dobio najviše glasova publike i osvojio prvo mesto! On je nagradu dodelio humanitarnom fondu Novi Beograd, "budihuman.rs".

Za svu dečicu kojoj je pomoć neophodna, da što pre ozdrave, igraju se i pevaju sa nama. Hvala svima vama koji ste glasali za sve nas. Naravno, znate zbog čega smo svi ovde. Hvala vam do neba - rekao je Bane.  

Na Telegrafu uživo pratite finale.

Ko je pobednik ovog humanitarnog šou programa odlučuje samo publika  SMS glasanjem iz Crne Gore,  Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije. Sav novac od  glasova takođe ide u humanitarne svrhe zajedno sa glavnom nagradom.

Marija i Bane, u jednom od najlepših izdanja, stupili su na scenu: Lepi, veseli i raspoloženi.

Kilibarda blista.

Za žirijskim stolom: Ivana Maksimović, Maša Antonijević, Ivan Ivanović i Branko Đurić Đuro.

Prva nastupa Katarina  Bogićević u bajci "Pepeljuga". Čarobna scenografija, divan kostim i fenomenalni Kaćin glas obaraju s nogu na samom početku. Katarina je bila fenomenalna, a kroz retrospektivu njenih nastupa vidi se sva raskoš njenog talenta.

Oki nas je još jednom razveselio i doneti dobru energiju pesmom „Ženi nam se Vukota“ grupe Zabranjeno pušenje.

Ivan je rekao da Okija mora da pohvali za ceo serijal “Vadio si svoje talente iz emisije u emisiju,  a  briljirao sa Marčelom i Čarlijem Čaplinom. Bio si spektakularan i večeras. Osvetlao si nam svima obraz. Sada bi mogao Đuro da prokomentariše jer on poznaje Neleta”.

Na redu je Elena kao Bijonse. Fantastična Elena u kostimu i scenografiji koja ostavlja bez daha...

Od samog pocetka mnogo smo govorili o njenom seksepilu. Ipak, njen glas govori mnogo više o njoj samoj. Baš kao i Bijonse koju je večeras imitirala.

- Malo je poznato da nisam hteo da dođem u finale dok Elena nije rekla da ona imitira Bijonske da ne treba to da  propustim. Šalu na stranu, dolazim do zaključka da niko od vas nije slučajno u finalu. Ti si super pevala i predstavljala svoju Makedoniju - rekao je Ivan, a Đuro joj je čestitao što je, kako je rekao, dofurala do kraja u velikom stilu i da je stvarno zaslužila finale.

A sada na scenu stupa čovek koji nas je sve razoružao u TLZP: Bane Mojićević kao Majkl Džekson. Bane je ponovo dokazao da je majstor transformacije.

Večeras se našao u vrlo zahtevnoj ulozi. Kažu da je kralja popa vrlo teško imitirati. Bane je bio u ulozi Majkl Džeksona i doneo nam  jedan vrlo emotivan nastup i pesmu.

- Bane dokazao si da si veliki favorit. Jedan od najtežih zadataka. Glas si skinuo sjajno. Sve čestitke - kazao je Đuro.

Majli Sajrus intrigira žutu štampu provokativnim ponašanjem i provokativnim nastupima. Ali niko joj ne osporava muzički talenat. Jelena je odgovorila svakom zadatku, a večeras smo je videli u najprovokativnijem izdanju - Wrecking ball i Majli Sajrus.

Đuro:  "Opet si osvetlila obraz glumaca. Zaslužila si finale. Vi ste ovde prosipali znoj, suze, vodu, prašinu… ali ja želim da se zahvalim čistačicama koje sve brzo očiste. Hvala im".

Ivan: "Ovo je jedan od nastupa koje obožavam. Demonstrirala si ovde kako jedan ubitačni profesioanlac sve uzima u svoje ruke i rešava u svoju korist. Divim ti se i svaka čast. Svaka čast za svaki talenat koji imaš".

Na scenu izlazi pobednica prošlogodišnjeg TLZP, žena koja nas je sve ostavila bez reči: Ana Kokić! Ana je, uz plesnu podršku fantastičnog Milana Gromilića, izvela svoju novu pesmu "Ljubav na papiru" i ponovo pokazala zašto je pobedila prošle sezone.

Preostali takmičari u revijalnom delu emisije su izveli svoje imitacije.

Redosledom unazad, peto mesto je osvojio Nenad Okanović, četvrto Jelena gavrilović, treće Katarina Bogićević, a srebrnu medalju je ponela Elena Risteska!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    28. decembar 2014 | 21:55

    Bane Mojicevic!!!

  • Realno

    29. decembar 2014 | 01:02

    Sasvim zasluzeno.

  • Milion

    29. decembar 2014 | 00:37

    Bane je zasluženo pobedio,njega su grandovci samo mogli da sputaju jer od silnih pevaljki nije došao do izražaja ovakav talenat! Svaka čast zaista :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA