ŠTA JE VAMA OSTAVILA BABA? Sandri Africi "mercedes", Nataši Bekvalac stan... (FOTO)

Poznate pevačice do juče se na naslovnim stranama takmičile koja više zarađuje, a danas kukaju i plaču pred poreskim inspektorima i tvrde da su sve dobile od baba i roditelja. Telegraf istražuje da li su samo estradne babe tako darežljive i šta to nama "običnim" Srbima ostavljaju "bake i staramajke"... #BabaMiOstavila

  • 61

Sudeći po najnovijim akcijama Poreske inspekcije, glavna tema u Srbiji narednih meseci biće: "Šta je sve poznatim pevačima ostavila baba?!" Jer, svi oni koji su se do juče na naslovnim stranama i duplericama takmičili u tome ko zarađuje za veče 10.000 evra, ko 50.000 za noć, a kome košarkaši ostavljaju na poslužavniku milione (vidi pod: Nikola Peković poslao na tacni 30.000 evra Sandri Afriki!) sada pred poreskim inspektorima drhte i pozivaju se da su sve te avione, kamione i milione dobili od baba, deda, roditelja...

Telegraf istražuje da li su samo estradne babe tako darežljive i šta to nama, "običnim" Srbima ostavljaju naše"bajke i staramajke".

Baba ilustracija

Pre koje su se našle na udaru poreznika - Nataša Bekvalac i Sandra Afrika su, na saslušanjima u Poreskoj upravi, istakle da su luksuzne stanove i automobile dobile od članova svoje familije, pa evo prilike da i vi ispostavite "imovinsku kartu". 

NATAŠA BEKVALAC: Tata mi je kupio stan na Dedinju, ne zarađujem koliko se priča! (FOTO) 

Prekopajte, dakle, po sećanjima, i podelite sa ostalima svoju porodičnu zaostavštinu, pa da vidimo da li će se i tu naći kakav "besni" automobil ili "gajba" u elitnom naselju. 

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

MERCEDES SAM DOBILA OD BABE: Evo kako je Sandra Afrika objasnila odakle joj bogatstvo!

NA UDARU POREZNIKA: Sandra Afrika, Čola, karleuša, Ana Nikolić na saslušanju! 

Dakle - šta je vama ostavila vaša baba? Odgovore šaljite u komentarima na sajtu, kao i na Tviteru, uz haštag #BabaMiOstavila.

Pa da vidimo čija baba crni porez prede!!!

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sljivovitza_ljuta

    14. januar 2015 | 12:06

    Kako ni jednoj na estradi neko ne ostavi pamet...

  • humanista

    14. januar 2015 | 11:51

    Pod hitno proveriti kako su neke baba dosle do luksuznih automobila.Neke su babe kupovale i skupocene jahte.E jesu se pojedine babe izbahatile svaka im cast.Meni je od babe ostao glineni ukrasni tanjir koji sam lakirao i okacio na zid.Jel se i za to placa porez.

  • Stam

    14. januar 2015 | 13:19

    Meni će baka ostaviti lamburgini, samo kaže još malo da ga vozam, pa kad ode baka na onaj svet da ću ga tebi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA