KALINIĆU PRETI 8 GODINA ZATVORA?! Izazvao udes, troje Mađara poslao u bolnicu!

Voditelj i glumac je nakon izazvanog udesa saslušan u policiji, nije mu određen pritvor ali će protiv njega biti podneta krivična prijava. Milanu Kaliniću po zakonu preti kazna od osam godina zatvora

Milan Kalinić (42) u toku jučerašnjeg dana izazvao je sudar u kojem je teže povređeno dvoje ljudi. Kako saznajemo, voditelj je krenuo na Kopaonik i u kolima je bio sam, pa je zbog vremenskih uslova izgubio kontrolu nad automobilom i skrenuo u suprotnu traku, gde se direktno sudario sa drugim automobilom. U drugom vozilu nalazila su se nalazila četiri putnika, a dvoje od njih troje je hitno prebačeno u bolnicu u Kruševcu. Nesreća se dogodila kod mesta Dupci, u okolini Brusa.

- Milan Kalinić je oko 11.40 u mestu Dupci izgubio kontrolu nad vozilom zbog vremenskih uslova i tada je prešao u suprotnu traku gde se sudario sa drugim vozilom mađarskih registracija u kojem su se nalazili otac, majka, sin i njegova devojka.

Tom prilikom otac je zadobio povrede unutrašnjih organa, a majka povrede glave zbog čega su hitno prebačeni u Kruševac. Dečko i devojka zadobili su lakše povrede. Urađen je alkotest na licu mesta, i tada je utvrđeno da poznati voditelj nije pio alkohol, a sam uviđaj trajao je oko dva sata, da bi potom Kalinić bio saslušan u stanici policije u Brusu - rekao nam je izvor iz policije.

- Do saobraćajne nezgode došlo je kada je 42-godišnji vozač automobila marke "landrover" iz Beograd, prešao na suprotnu stranu kolovoza i sudario se sa automobilom marke "suzuki" kojim je upravljao 49-godišnji mađarski državljanin. Teške telesne povred3e zadobili su vozač i putnica u "suzukiju", dok je druga putnica zadobila lake telesne povrede. Povređeni su zbrinuti u Zdravstvenom centru u Kruševcu. Uviđaj je izvršio zamenik Osnovnog javnog tužioca u Brusu u prisustvu patrole saobraćajne policije brus. Protiv vozača "landrovera" biće podneta krivična prijava u redovnom postupku, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti saobraćaja - saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Foto: Promo TV Pink Foto: Promo TV Pink

- U bolnicu su transportovani pacijenti u saobraćajnoj nesreći, ne mogu vam ništa više reći - bila je kratka medicinska sestra koja se javila na telefon bolnice u Kruševcu, a mi smo kasnije sdaznali da se dvoje ljudi nalazi u šok sobi sa teškim povredama.

PRETI MU KAZNA OD 8 GODINA ZATVORA

Milanu Kaliniću po zaonu preti kazna od osam godina zatvora. Ako je nastupila teška telesna povreda ili velika imovinska šteta, kazna je do osam godina zatvora. Za nehat je kazna novčana ili zatvor do jedne godine, odnosno do četiri godine u slučaju teških povreda ili velike štete.

Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

KALINIĆ RANIJE POVREDIO ČOVEKA U UDESU

Kalinić je 2013. godine izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je povređen Savo Aćimov iz Pančeva.

- Bio sam u koloni vozila koja su stajala na crvenom svetlu. Kada se upalilo zeleno svetlo, sa suprotne strane je dolazio kamion koji je skretao levo ka Beogradu i stao je na raskrsnici da propusti moje vozilo, a crveni automobil koji je vozio Kalinić uleteo je velikom brzinom u moju traku. Samo sam video kako se zakucava u mene. odm siline udarca, leteo sam po automobilu, udario sam glavom u šoferšajbnu i stub od vrata - rekao je tada Aćimov.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    2. februar 2015 | 10:35

    U svakom slucaju ovo izgleda kao saobracajna nesreca ali mi je cudno da mu zaprecena kazna ide do 8 godina ili isto kao i sinu PINK televizije za ubistvo devojcice u saobracajnoj nezgodi sa koje je inace pobegao

  • ????!

    2. februar 2015 | 08:37

    Kakav nehat, kakvih osam godina zatvora, svasta. Pa naravno da Milan to nije uradiosmisljeno, lepo kazu zbog vremenskih uslova. Ona stoka iz Surcina djuric, pa kantrimen...... sede danima u pritvoru, umesto da su to po kratkom postupku, a Kalinicu odmah osam godina. IDIOTIZAM, CIM JE COVEK USPESAN,MLAD PRESLADAK SARMER,FENOMENALAN VODITELJ I GLUMAC, HAJDE DA MU ZABIBERIMO KARIJERU. HVALA BOGU TE NIKO NIJE POGINUO, A DA SE I TO DESILO, VEROVATNO BI VEC VISIO NA TERAZIJAMA. I TO ZATO STO JE KALINIC, STO GA PRATI LOSA KARMA ZAHVALJUJUCI GLUPIM PAPARACIMA, KOJI NAJCESCE CINE MNOGIMA MEDVEDJU USLUGU. OSTAVITE COVEKA NA MIRU, PLATICE ON TO SVAKAKO KAO KAZNU, ALI NE LIKUJTE UNAPRED!!!! KAKAV ZATVOR, PA MNOGO GORI NISU TAMO.

  • Bgd

    2. februar 2015 | 07:49

    Ko jos lezi 8 god pa toliko ne leze ni narko dileri i ubice, kamoli saobracaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA