KO TO TAMO LAŽE? Sve izjave Vlade Stanojevića o prebijanju supruge! (FOTO)

Voditelj "Pinka" izjavljivao da "nije ni pipnuo Ana Mariju", potom da je ona "pala i povredila se u teretani", pa da se taj "pad" ipak desio u stanu... potom je samo "odgurnuo u predelu lica", a onda je ipak priznao da je to "odgurivanje" bilo sa nešto stisnutijom pesnicom

  • 26

Saga Vlade Stanojevića i Ane Marije Žujović već poprima obrise scenarija za špansku seriju, a najzaslužniji za to (i ne samo zahvaljujući prebijanju) svakako je voditelj Pinka. Stanojević je, za samo nekoliko dana, uspeo da izjavi desetak potpuno različitih tvrdnji medijima (za koje sad izjavljuje da su krivi za ovaj skandal), tako da smo od njega čuli da: "nije ni pipnuo Ana Mariju", potom da je ona "pala i povredila se u teretani", pa da se taj "pad" ipak desio u stanu... potom je samo "odgurnuo u predelu lica", a onda je ipak priznao da je to "odgurivanje" bilo sa nešto stisnutijom pesnicom. Dakle - Ko to tamo laže? Vlada Stanojević ili mediji?

Dodatnu konfuziju u čitavu priču o Vladi Stanojeviću koji je fizički nasrnuo na svoju suprugu Ana Mariju Žujović, unose protivrečne izjave voditelja koji je za samo 24 sata potpuno obrnuo "ćurak". A šta je zaista istina, možemo samo da nagađamo.

ANA MARIJA: Vlada me ucenjuje da će da se ubije, a ja ga još volim!

Foto: beogradnocu.com Foto: beogradnocu.com

Mi vas podsećamo kako je Stanojević opisivao šta se dogodilo.

3. februar, 12:00 - Nikada je ne bih udario! 

Nakon što je Žujovićeva na svojoj Fejsbuk stranici objavila fotografiju na kojoj se vidi sa modricom ispod oka, Vlada je u svom prvom komentaru poručio: "Svi znaju da ja nikada nikoga ne bih povredio, pa ni nju. Biće sve u redu, ona je moja najveća ljubav".

3. februar, 13:51 - Povredila se na treningu

Nekoliko sati kasnije Stanojević je u izjavi za Telegraf, između ostalog, rekao: "U pitanju je kampanja. Nisam tukao ženu, povredila se na treningu".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

3. februar, 19:15 - Sama je pla i povredila se

Potom je usledila još jedna verzija događaja: "Mi imamo svoje trzavice, jesmo se posvađali, i onda sam se ja okrenuo da odem. Ona je potrčala za mnom, i šta sam ja kriv ako je tada možda pala i povredila se".

Foto: Facebook/ana.m.zujovic Foto: Facebook/ana.m.zujovic

4. februar, 13:10 - Samo sam je odgurnuo

U međuvremenu se oglasila i Ana Marija koja je potvrdila da ju je Vlada prebio. Posle toga se oglasio Stanojević koji je u opširnom otvorenom pismu naveo da je Žujovićevu "samo odgurnuo u predelu oka", kao i da on mrzi svaki oblik nasilja.

VODITELJ PINKA: Nisam monstrum, lažu da sam prebio ženu, samo sam je odgurnuo, izgubio sam ljubav svog života!

Foto: beogradnocu.com Foto: beogradnocu.com

6. februar, 08.54 - Udario sam je u naletu besa

Tokom zajedničkog pojavljivanja na "Pinku", Vlada je ponovo promenio priču.

VLADA I ANA MARIJA: Dosta nam je laži, ovo je prava istina o prebijanju! (VIDEO)

Ostaje da se vidi kako će se ovaj slučaj dalje razvijati...

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    5. februar 2015 | 15:14

    U braku sam 17 godina i suprug me nikada nije udario. Nikada mu nisam ni dala povod za tako nesto. Dogovaramo se oko svega i pravimo kompromise. Moram da kazem da nisam ni za kakav vid nasilja,ali pucenje usana,izbacivanje silikona,koketiranje sa svima...nista vam dobro doneti nece. Pogotovo ako ste u vezi ili braku.

  • Jasmina

    5. februar 2015 | 14:28

    On je antipatican, ona jos vise.Sta me se ticu sebicni iskompleksirani likovi.Bas su nikakvi.

  • Doline

    5. februar 2015 | 13:46

    Šta se to oni prepucavaju preko medija a žive zajedno pod istim krovom,a usput ova ima gubice ko' u kobile

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA