ŠOU U NAJAVI: Šešelj ulazi u "Parove"! (VIDEO)

Šešelj će u rijalitiju provesti najmanje nedelju dana. Pregovori za ulazak lidera SRS-a u "Parove" vođeni su u tajnosti još pre nego što je od Haškog tribunala stigao poziv za njegov povratak u Ševeningen

  • 28

Rijaliti "Parovi" biće od večeras bogatiji za još jednog ukućanina. Kako Telegraf saznaje, to će biti ni manje, ni više, nego Vojislav Šešelj. Pregovori za ulazak lidera SRS-a u "Parove" vođeni su u tajnosti još pre nego što je od Haškog tribunala stigao poziv za njegov povratak u Ševeningen.

SEKS UŽIVO: Maca Diskrecija i Zmaj od Šipova vodili ljubav u tajnoj sobi u "Parovima"! (VIDEO)

Šešelj se dugo dvoumio da li da učestvuje , a nakon što je produkcija prihvalitila sve njegove zahteve, političar je prihvatio da bude deo rijalitija i on bi u "Parovima" trebalo da ostane najmanje nedelju dana:

- Produkcija rijalitija "Parovi" rešila je da njihov šou učini dinamičnijim. Posle Zmaja od Šipova, novi ukućanin biće Vojislav Šešelj. Voja je dosta razmišljao da li da prihvati ponudu, ali nakon što su prihvaćeni svi njihovi zahtevi, rekao je "DA". Šešelj će definitivno biti osveženje u "Parovima", i definitivno će podići gledanost ovog rijalitija - rekao je izvor blizak produkciji "Parova", i dodao da će Šešelj u kuću ući za nekoliko dana.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Kako će lidera Radikala prihvatiti Zmaj od Šipova, Maca Diskrecija i ostali takmičari, videćemo uskoro, ali jedno je sigurno: niko iz političkog života neće biti pošteđen.

DRAMA: Prebijen Relja iz "Elitnih odreda", završio krvav u Hitnoj pomoći (FOTO)

EKSKLUZIVNI SNIMAK: Pogledajte kako Aca Lukas šmrče! (VIDEO)

Pogledajte najnoviji pregled dana u "Parovima":

(A.Prilić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA