NEODOLJIV, NEUMOLJIV! 500 žena želi da se uda za Zmaja! (FOTO)

Zmaj će uz pomoć produkcije i ostalih takmičara izabrati svoju mladu, a posle, ko zna, možda sledi i venčanje

  • 24

Za samo dva dana, na konkurs televizije "Hepi" se prijavilo više od 500 žena koje bi želele da se udaju za Zmaja od Šipova. A ovo je samo početak totalne ludnice, jer postoji velika mogućnost da se Zmaj i Zmajica koju on odabere i venčaju u "Parovima"!

OTVOREN KONKURS: Traži se žena zmaj za Zmaja od Šipova

Foto: Tv Hepi Foto: Tv Hepi

- Zmaj je postao neverovatno popularan, više od 500 potencijalnih patnerki nam se javilo. Sudeći po telefonskim pozivima, mejlovima koje dobijamo, a videli smo i kad se pojavio na Zemunskoj pijaci, Ilija Grahovac, alijas Zmaj od Šipova, u ovoj, trećoj sezoni programa “Parovi”, potpuno je oduševio gledaoce. Iz tog razloga, rešili smo da napravimo korak kakav još niko nije i da započnemo – rijaliti u rijalitiju. Naime, na konkurs koji je raspisan, mogu da se javljaju dame koje pristaju da budu partnerke Zmaja od Šipova i ona koju odabere komisija u luksuznoj vili, ostaće da se takmiči do kraja rijalitija, a možda i odnese nagradu od 100.000 evra - kažu sa TV "Hepi".

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

A to će u praksi izgledati ovako: u "Parove" će ulaziti jedna po jedna žena, a Zmaj će birati sebi partnerku, uz pomoć produkcije, ali i ostalih takmičara, a kada izabere tu srećnicu, neće biti nikakvo iznenađenje i da se golupčići i venčaju pred kamerama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ddare

    13. april 2015 | 14:30

    Posle kazu nije bitna velicina...izvadio budalu i odma navala...

  • ▶zeMunKa◀

    13. april 2015 | 16:34

    Ako je to istina, onda me je sramota što sam žensko.

  • Република Српска

    13. april 2015 | 15:47

    Идиотизација српског друштва

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA