NEPRAVDA: Ceca POBESNELA zbog glasanja u "Pinkovim zvezdama"! (VIDEO)

- Šokirana sam! Nisam očekivala da ovo može da se desi - rekla je zaprepašćena Ražnatovićeva posle ispadanja Nikole Petkovića, koji ne krije da je zaljubljen u nju

  • 23

Ceca Ražnatović bila je neprijatno iznenađena rezultatima glasanja njenih kolega iz žirija emisije "Pinkove zvezde" na Tv Pink, posle sinoćnjeg ispadanja Nikole Petkovića, a šok i nevericu nije mogla da zadrži za sebe.

MIROSLAV ILIĆ: Diže mi se na Cecu! (FOTO)

Folkerka koja je isticala da je Nikola vanserijski talenat, ovako je reagovala:

- Šokirana sam! Čestitam svima koji su prošli, ali jako sam iznenađena, jer nisam očekivala da ovo može da se desi. Od početka takmičenja tvrdim da dečko poseduje sve što bi potencijalna zvezda trebalo da ima - od glasa, preko harizme do izgleda. Veoma sam razočarana.

Ovakve reči ne čude, s obzirom da je Petković nedavno javno priznao da je zaljubljen u Cecu.

Nikola je pobrao i simpatije voditelja i prisutne publike, koja nije krila razočarenje zbog neprolaska Petkovića u dalji tok takmičenja.

Podršku mlađanom pevaču pružile su na društvenim mrežama i Mira Škorić, Martina Vrbos, Luna Đogani...

Podsetite se kako je Nikola sinoć pevao:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja Moravac

    19. april 2015 | 22:07

    Neznam dali je iko primetio da Ceca za svakog prica samo u Superlativu,to mi vise lici da nezeli s nikim da se zamera jer joj je svako potencijalni Fan.Jasu dobri ali je neko bolji i prolazi ali ce neko morati i da ispadne,i sad kao ona besna ili kao nesto nije pravedno...

  • dbgd

    20. april 2015 | 10:19

    Meniovaj decko uospte en peva lepo i nema neku harizmu. Ova Ceca je neizmerno dosadna za ovakav show. Nema herca i hrbarosti da bude iskrena sva je nesto super i svi su joj super. Kandidati Zvezda Granda su ne uporedivo bolji.

  • Chuveny

    19. april 2015 | 22:47

    Tanko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA