NAJVEĆI JUGOSLOVENSKI PEVAČ HITNO PREBAČEN U BOLNICU: Životna drama legende! (VIDEO)

Arsenu Dediću je naglo pozlilo, a lekari sumnjaju na sepsu

  • 9

Legendarni kantautor Arsen Dedić (77) hitno je prebačen u KBC Zagreb pošto mu je naglo pozlilo, a lekari sumnjaju na sepsu.

Dedić je juče primljen na intenzivnu negu Interne klinike. Sumnja na sepsu, u njegovoj situaciji, s obzirom na presađenu jetru, značila bi da mu je imunitet ugrožen. Sumnjalo se i na moždani udar, ali su snimci pokazli da promena na mozgU nema.

Na sepsu se sumnja pre svega zato što je Arsenu pre 15 dana operisan kuk i ugrađena proteza. U slučaju da se to potvrdi, Dedić će biti hospitalizovan na pomenutoj klinici.

Čuveni šansonjer je u poslednjih desetak godina s vremena na vreme imao ozbiljne probleme sa zdravljem. U Padovi mu je 2004. presađena jetra, a pre godinu i po dana nezgodno je pao, i tad su počeli problemi sa kukom.

Operacija kuka je, po rečima doktora, uspešno protekla, pa je trebalo da usledi rehabilitacija ne bi li Arsen ponovo stao na noge, ali će najnovija dešavanja verovatno usporiti proces.

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA